Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 25 to 32 of 40

Thread: Bricked Again!

  1. #25
    bgunckel's Avatar
    bgunckel is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .148 Hybrid v6
    Posts
    130
    Not sure what I was thinking as I typed last night. The actual name of the file that is missing is net.rim.blackberry.xml. I'm not even sure where that file would exist.



  2. #26
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by bgunckel View Post
    Not sure what I was thinking as I typed last night. The actual name of the file that is missing is net.rim.blackberry.xml. I'm not even sure where that file would exist.
    Just rerun the install of the OS on your computer and this will install the missing file.

  3. #27
    bgunckel's Avatar
    bgunckel is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .148 Hybrid v6
    Posts
    130
    Whew! That was fun (not!).

    It seems the install from the disk that came with the phone, and the upgrade that followed, didn't quite cut it. So I uninstalled DM 4.7, downloaded the latest version, and installed.

    I then reinstalled .75 - from Verizon - and now .75 is back, ready to rock. I was able to restore my data and a few apps to verify. I'll give .132 a go tonight, after work.

    All I've got to say is every one of you guys is awesome! I really do appreciate all your help getting this back to a stable state. I've actually been dealing with this issue for some time (some of you have been very helpful going all the way back to those probs), but it was getting worse. This time, I believe it's fixed!

    So THANKS! :beerchug:



  4. #28
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by bgunckel View Post
    Whew! That was fun (not!).

    It seems the install from the disk that came with the phone, and the upgrade that followed, didn't quite cut it. So I uninstalled DM 4.7, downloaded the latest version, and installed.

    I then reinstalled .75 - from Verizon - and now .75 is back, ready to rock. I was able to restore my data and a few apps to verify. I'll give .132 a go tonight, after work.

    All I've got to say is every one of you guys is awesome! I really do appreciate all your help getting this back to a stable state. I've actually been dealing with this issue for some time (some of you have been very helpful going all the way back to those probs), but it was getting worse. This time, I believe it's fixed!

    So THANKS! :beerchug:
    Glad it seems to be working. If you have any other issues just let us know.

  5. #29
    bgunckel's Avatar
    bgunckel is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .148 Hybrid v6
    Posts
    130
    FYI, I tried to load .132 via DM this morning before work and it blew chunks. I didn't delete vendor.xml.

    So, I'm back to where I started, but I think I've got a much better handle on things now. I currently have the App Error 523 message on the screen.

    I think I'm going to try to load .132 via Loader.exe instead (yes thank you, I have since deleted the vendor file ;-)).

    For those of you who don't know me, people love to use me as a tester. If anyone can blow up a system, it's me! :why:
    Last edited by bgunckel; 05-19-2009 at 05:53 PM. Reason: added error msg



  6. #30
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by bgunckel View Post
    FYI, I tried to load .132 via DM this morning before work and it blew chunks. I didn't delete vendor.xml.

    So, I'm back to where I started, but I think I've got a much better handle on things now. I think I'm going to try to load .132 via Loader.exe instead (yes thank you, I have since deleted the vendor file ;-)).

    For those of you who don't know me, people love to use me as a tester. If anyone can blow up a system, it's me! LOL
    Man I am sorry to hear that but keep us up to date

  7. #31
    bgunckel's Avatar
    bgunckel is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .148 Hybrid v6
    Posts
    130
    Thanks bud, will do.

    I had a perfect working version of .75 on there, but I really don't want to be stuck on that OS. Too many apps don't work very well on it. So, I'm not going to hesitate to load a better OS.

  8. #32
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by bgunckel View Post
    Thanks bud, will do.

    I had a perfect working version of .75 on there, but I really don't want to be stuck on that OS. Too many apps don't work very well on it. So, I'm not going to hesitate to load a better OS.
    Spoken like a true warrior my friend

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •