Page 53 of 71 FirstFirst ... 343515253545563 ... LastLast
Results 417 to 424 of 568

  1. #417
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Couldn't agree more Pain 5.1 w/.132 has been outstanding for me on the second go around. I was having some issues so I wiped my phone first this time and wow what a difference. I haven't wiped the phone in so long but I just might do it every time now LOL.



  2. #418
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    yes
    Device
    9000/9530/9630/
    OS
    5.0.0.3xx
    Posts
    2,902
    Quote Originally Posted by Pain Producer View Post
    I am running .141 with Hybrid 5.1 and I must say bbcrackman you are a "GOD". This is the best my Storm has EVER ran and I love my phone. Zero lag, great memory, super fast transitions. That is just a few of the great features that I love.

    Thank you again for putting out such a well though out Hybrid.

    I really appreciate it.
    Thank you Pain Producer! I am glad to hear you like it!

  3. #419
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    storm 9530
    OS
    Hybrid V5.1 .132
    Posts
    26
    Last night switched from v5/.141 to V5.1/.132. I switched to .132 because I have heard good things about it, plus .141 kept showing my signal high then low, but I never lost any calls. I did a complete wipe on both installs. Since I have loaded .132 I have noticed a longer lag time. What would cause this issue? Just not enough time on my phone?



  4. #420
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Wirelessly posted (9530)

    Quote Originally Posted by lauterbock
    Last night switched from v5/.141 to V5.1/.132. I switched to .132 because I have heard good things about it, plus .141 kept showing my signal high then low, but I never lost any calls. I did a complete wipe on both installs. Since I have loaded .132 I have noticed a longer lag time. What would cause this issue? Just not enough time on my phone?
    Have you done the magical 3 battery pulls for 60 seconds each?

  5. #421
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    yes
    Device
    9000/9530/9630/
    OS
    5.0.0.3xx
    Posts
    2,902
    Quote Originally Posted by lauterbock View Post
    Last night switched from v5/.141 to V5.1/.132. I switched to .132 because I have heard good things about it, plus .141 kept showing my signal high then low, but I never lost any calls. I did a complete wipe on both installs. Since I have loaded .132 I have noticed a longer lag time. What would cause this issue? Just not enough time on my phone?
    You need to let it settle in. Did you do the obligatory 3 60 second battery pulls. This may have something to do with it as well. I have run both and have not had any lag to speak of.



  6. #422
    Join Date
    May 2009
    Location
    In a dirty dust bowl in the SW
    PIN
    CH your money maker!!!
    Device
    Storm 9530/Soon to be Droid owner
    OS
    Something 5.0 that has been shrunk! :P
    Posts
    176
    Quote Originally Posted by oriofan8 View Post
    Just a thought...I had a similar situation just the other day. Are you using BerryWeather?...and did you upgrade to v.42?...if so, there was a bug in that version that made your personal wallpaper disappear, and revert back to default wallpaper...anyway, if you did...go upgrade again to v.43....they fixed the problem. Again...just a thought.
    Yes I do.
    I was thinking that could be the issue. I also noticed that the wallpaper problem started as soon as I started getting "weather advisories".
    I'll go ahead and upgrade to v.43 and see if this is resolved.

    Thanks for the heads up!

  7. #423
    Join Date
    May 2009
    Location
    In a dirty dust bowl in the SW
    PIN
    CH your money maker!!!
    Device
    Storm 9530/Soon to be Droid owner
    OS
    Something 5.0 that has been shrunk! :P
    Posts
    176

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by cmorty72 View Post
    Yes I do.
    I was thinking that could be the issue. I also noticed that the wallpaper problem started as soon as I started getting "weather advisories".
    I'll go ahead and upgrade to v.43 and see if this is resolved.

    Thanks for the heads up!
    Yep.... that seems to be the cuprate (damn... missing something like that makes me feel like such a noob).:newbie:

    Thanks for your help on this matter.

    As far as all the hybrids go, BBC's v.5.1 seems to be the best one yet!

  8. #424
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Atlantic Canada
    PIN
    Caution
    Device
    9530 on BELL Canada
    OS
    leaked .591 & Lyricidal's .758 V2 Hybrid
    Posts
    323
    You guys are insane. I go away for a couple of days and here's a new hybrid with 22 pages of postings. Wow! I'm now afraid to go anywhere for fear that I might miss something!
    I had .132 V5 running and had no issues but being an addict I have to have the latest & greatest so I downloaded did an OS wipe and installed V5.1. All went smoothly but really haven't seen any difference at this point. Will give it a couple of days to settle in and report findings.
    Anyway, BBC you and the team continue to amaze me. Keep it coming. If I go more then a week now without an upgrade I get bored. :1244:wned:

Page 53 of 71 FirstFirst ... 343515253545563 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •