Page 39 of 71 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast
Results 305 to 312 of 568

  1. #305
    Join Date
    May 2009
    Location
    Tucson
    Device
    Storm 9530
    OS
    changes daily!
    Posts
    257
    Quote Originally Posted by bmtenney View Post
    Mike since you are just hanging out why not start over and see if it will work?

    Uninstall the OS on your PC through add/remove programs
    Re install your base OS .141 or .132
    Re install V5.1
    Run shrink
    Run loader again and see if it will pick it up this time. Maybe you missed a step before
    Thanks Bryan, I think I will. You guys are great man, really appreciate it.



  2. #306
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by Mikenbekah View Post
    I don't actually delete the OS, I move it into a folder under Owner, and that has always worked as well. I do the same for OS's for my wife's Curve, never an issue. Am I screwin the pooch on this?
    You're going to want to delete the OS through add/remove programs. Just moving the OS somewhere else might have worked in the past but it's not the correct way to install a new OS.

  3. #307
    Join Date
    May 2009
    Location
    Tucson
    Device
    Storm 9530
    OS
    changes daily!
    Posts
    257
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    Any time, glad we could be of assistance. Let us know how it goes.
    I will, Thanks J!



  4. #308
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by Mikenbekah View Post
    Thanks Bryan, I think I will. You guys are great man, really appreciate it.
    I don't know anything I just copy Stiefler and Jlevy

    :stupid:

  5. #309
    Join Date
    May 2009
    Location
    Tucson
    Device
    Storm 9530
    OS
    changes daily!
    Posts
    257
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    You're going to want to delete the OS through add/remove programs. Just moving the OS somewhere else might have worked in the past but it's not the correct way to install a new OS.
    Ooopsy! heehee Always lookin for the easy way out. Okay I will act right and let you guys alone for awhile. As always, thanks.



  6. #310
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Christiansburg, VA
    PIN
    ch hitter.
    Device
    storm2 9550 VZW
    Posts
    1,304
    Quote Originally Posted by Stiefler07 View Post
    Yes you should be able to load them up through Loaderapp, also in DM go to backup/restore and hit advanced, the right is what is on your device, and see if you can bring up your app backup on the left (that is a longshot but might work)
    Thanks Stief...I'll try that. Any clue what caused this?

  7. #311
    Join Date
    May 2009
    Location
    Tucson
    Device
    Storm 9530
    OS
    changes daily!
    Posts
    257
    Quote Originally Posted by bmtenney View Post
    I don't know anything I just copy Stiefler and Jlevy

    :stupid:
    Yeah,okay....whatever! ha

  8. #312
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Ohio
    Device
    Moto Droid/HTC Eris
    OS
    2.0.1/2.1
    Posts
    3,385
    Quote Originally Posted by oriofan8 View Post
    Thanks Stief...I'll try that. Any clue what caused this?
    Not really sure, its happened to me, but im just lazy and redownload everything but it may be a bad file? im not to sure, ill have to play round with it my next OS install and you will def know what i come up with :fing02:

Page 39 of 71 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •