Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 25 to 31 of 31

  1. #25
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    9530
    OS
    hybrid .114
    Posts
    1
    Yep..This works! I also found that if you change the name of the previous backup instead of deleting it, it will work. I have been trying to figure this out for 2 months. Thanks!



  2. #26
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by lees4 View Post
    Yep..This works! I also found that if you change the name of the previous backup instead of deleting it, it will work. I have been trying to figure this out for 2 months. Thanks!
    Cool, glad it worked for you. Good job!

  3. #27
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    So. Jersey / Philly region
    Device
    Storm 9530
    OS
    Lyricidal Hybrid .705 v2 (.591-based)
    Posts
    164
    I've been having exactly the same issue as well. I'm not sure when it started, but now it only backs up the last few instaled apps. However when I open DM and Click Application Loader then Add/Remove Applications, all of the older ones are there - almost like DM is now seeing them as part of the base OS and not as 3rd Party Apps. Funny thing is my work laptop has DM on it as well and it still does the backup. I tried uninstalling DM and reinstalling it and the same thing still happens. Wish I could get that working again... Any useful suggestions are welcome. Thanks. :dunno:



  4. #28
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philadelphia, PA
    PIN
    306054BD
    Device
    9530 Storm
    OS
    4.7.0.hybrid
    Posts
    52
    Quote Originally Posted by ktklein View Post
    I've been having exactly the same issue as well. I'm not sure when it started, but now it only backs up the last few instaled apps. However when I open DM and Click Application Loader then Add/Remove Applications, all of the older ones are there - almost like DM is now seeing them as part of the base OS and not as 3rd Party Apps. Funny thing is my work laptop has DM on it as well and it still does the backup. I tried uninstalling DM and reinstalling it and the same thing still happens. Wish I could get that working again... Any useful suggestions are welcome. Thanks. :dunno:

    OK...I found the definite solution!
    What is happening is that you have backed up your apps before, just like I had. I bet you have a copy stored on your computer somewhere...DM is seeing that copy with whatever apps are in it and that is why they are not included in the new backup. You can do one of three things...Either move that folder into somewhere else or delete it or rename it...I upgraded DM but I also moved that backup folder I had, which is why mine worked after that..

    at:

  5. #29
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    So. Jersey / Philly region
    Device
    Storm 9530
    OS
    Lyricidal Hybrid .705 v2 (.591-based)
    Posts
    164
    Quote Originally Posted by Malbo View Post
    OK...I found the definite solution!
    What is happening is that you have backed up your apps before, just like I had. I bet you have a copy stored on your computer somewhere...DM is seeing that copy with whatever apps are in it and that is why they are not included in the new backup. You can do one of three things...Either move that folder into somewhere else or delete it or rename it...I upgraded DM but I also moved that backup folder I had, which is why mine worked after that..

    at:
    Gonna go try that right now. Thanks for the suggestion. Yes, I have kept multiple backups on a D drive and the backup stores to the C drive, but I'll try moving them off anyway and see what happens. Thanks.



  6. #30
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    So. Jersey / Philly region
    Device
    Storm 9530
    OS
    Lyricidal Hybrid .705 v2 (.591-based)
    Posts
    164
    Worked like a champ! Thanks. All I did was throw a few underscore characters in front of the directory name of the backup folder out on the D drive and it worked great. Now I can wipe the 9530 if I ever have to and not have to worry about reinstalling manually. Thanks.

  7. #31
    Join Date
    May 2009
    Device
    Storm 9530
    Posts
    51
    Wish I seen this post a couple days ago, been busy. I could have mentioned that updating DM fixes it. I had the same problem about a week or so ago. I even removed the PIN folder off the PC and that didn't even work in my case, it wouldn't even create a new folder, lol.
    It's like that part of DM broke for some reason and the only reasoning I could think of that might have caused it, was the newer versions of the OS, as that was the only thing that did change on my system and phone.

    Well, I'm glad you guys got it fixed

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •