Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 17 to 19 of 19

  1. #17
    Join Date
    Jul 2009
    PIN
    20e4cf3a
    Device
    storm 9500
    OS
    4.7.0.141
    Posts
    3
    Meterberry is causing this strange problem!! I faced exactly the same. Had my handheld and sim replaced, no solution. I then tried to remember when it first appeared and i figured it out. I uninstalled meterberry and so far im fine



  2. #18
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Quote Originally Posted by stamatis View Post
    Meterberry is causing this strange problem!! I faced exactly the same. Had my handheld and sim replaced, no solution. I then tried to remember when it first appeared and i figured it out. I uninstalled meterberry and so far im fine
    Do you have the latest version of meterberry? Also, have you been able to replicate the issue? And last question, if the issue reappears or you are able to duplicate it, I would encourage for you to contact the developer to resolve it.

  3. #19
    Join Date
    Jul 2009
    PIN
    20e4cf3a
    Device
    storm 9500
    OS
    4.7.0.141
    Posts
    3
    Yes the latest. Yes i have. You are right. May be i'll send a mail to "meterberry" developers. Meterberry does not do anything ESSENTIAL that the bb OS itself can not do. I regreted that i paid for it, and i faced this strange problem for 2 months before i finally figured out what was causing the problem. It almost drove me nuts...
    Last edited by stamatis; 07-24-2009 at 04:10 PM.



Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •