Page 63 of 64 FirstFirst ... 135361626364 LastLast
Results 497 to 504 of 509

  1. #497
    Join Date
    May 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .132
    Posts
    38
    Yes, I only see one OS in there.



  2. #498
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by Stiefler07 View Post
    Have you deleted the vendor file for .132?
    Quote Originally Posted by c0Ld View Post
    Yes, I only see one OS in there.
    Did you do Stieflers suggestion? I forget about this step since I use shrink and it deletes it automatically

  3. #499
    Join Date
    May 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .132
    Posts
    38
    Yep, I ran shrink before I started up loader so it's gone. I'm currently trying to wipe and then reinstall the desktop software, I'll let you know if I have any luck. Phone's currently showing error 507, but I'm guessing that's normal after running jl cmdr.



  4. #500
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Ohio
    Device
    Moto Droid/HTC Eris
    OS
    2.0.1/2.1
    Posts
    3,385
    Quote Originally Posted by smcoldbb View Post
    hey steif your a mod now. nice work! when did that happen
    You just noitced!? LOL and few days back, im happy How is 5.1 going for ya?

  5. #501
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Ohio
    Device
    Moto Droid/HTC Eris
    OS
    2.0.1/2.1
    Posts
    3,385
    Quote Originally Posted by c0Ld View Post
    Yep, I ran shrink before I started up loader so it's gone. I'm currently trying to wipe and then reinstall the desktop software, I'll let you know if I have any luck. Phone's currently showing error 507, but I'm guessing that's normal after running jl cmdr.
    Yup thats normal, follow this path C:/Program Files/Common/Research In Motion/App Loader/and there should be a vendor .xml file, delete that



  6. #502
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    vancouver bc
    Device
    9630
    OS
    5.0.0.XXX
    Posts
    1,573
    Wirelessly posted

    Quote Originally Posted by Stiefler07
    Quote Originally Posted by smcoldbb View Post
    hey steif your a mod now. nice work! when did that happen
    You just noitced!? LOL and few days back, im happy How is 5.1 going for ya?
    Haha i've been sporting the wireless posts for a few days. It doesn't show your title.

  7. #503
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Ohio
    Device
    Moto Droid/HTC Eris
    OS
    2.0.1/2.1
    Posts
    3,385
    Quote Originally Posted by smcoldbb View Post
    Wirelessly posted



    Haha i've been sporting the wireless posts for a few days. It doesn't show your title.
    Yeah its addicting lol but i havent posted much that way..... yet

  8. #504
    Join Date
    May 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .132
    Posts
    38
    Okay, after a wipe / reinstall of the DM I'm able to load the OS. I didn't back up my third party apps, but I only have three to reinstall anyway. Wish me luck

Page 63 of 64 FirstFirst ... 135361626364 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •