Page 57 of 64 FirstFirst ... 7475556575859 ... LastLast
Results 449 to 456 of 509

  1. #449
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by TR_82 View Post
    tried pressing the button softly and sadly it did not work. where can I get a copy of swap a radio? the copy I have isn't working sadly. I will switch it over to the 132 radio.
    Here ya go

    http://www.theiexplorers.com/bb/Swap-A-Radio.rar



  2. #450
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    NJ
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.591
    Posts
    130
    Quote Originally Posted by kmillar View Post
    Has anyone used 141V5 and 132V5? What differences did you see? Just curious as I am on 141 and wanted to know if I should try 132. Thanks.
    findings thread (for both .132 and .141) here.

    preference poll (which .sfi is better) here.

    that should give you everything you need. performance really seems to depend on the phone and what other apps/files you have, since not everyone gets the same results.

  3. #451
    Join Date
    May 2009
    Location
    Manitoba
    PIN
    Ask Me
    Device
    9530 for work 9550 for play
    OS
    .419 & .320
    Posts
    44
    Thanks for all the help. I keep my apps to a minimum. I run facebook to be social, quickpull,olive tree, shazaam, amd weather. Everything else is running beautifully. This is the first time I have encountered a problem with a beta or hybrid in months.



  4. #452
    Join Date
    May 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .132
    Posts
    38
    I put the update on my phone Saturday night and didn't have any issues with it until last night when I noticed my accelerometer being a bit slow and my typing being unusable -- it'd take at least 500ms for a single keystroke to register on the screen. I checked my app memory and only had 8MB left. I did a battery pull and it came back up with only 20MB free after a few minutes and the problems have been persistent ever since. It was completely fine for two days though, so what gives? I don't leave any apps running other then the five default plus gmail, and with gmail disabled it still has this problem. What could have caused this when it was working so well for two days? I'd love some suggestions, I loved this firmware

  5. #453
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by c0Ld View Post
    I put the update on my phone Saturday night and didn't have any issues with it until last night when I noticed my accelerometer being a bit slow and my typing being unusable -- it'd take at least 500ms for a single keystroke to register on the screen. I checked my app memory and only had 8MB left. I did a battery pull and it came back up with only 20MB free after a few minutes and the problems have been persistent ever since. It was completely fine for two days though, so what gives? I don't leave any apps running other then the five default plus gmail, and with gmail disabled it still has this problem. What could have caused this when it was working so well for two days? I'd love some suggestions, I loved this firmware
    Please list for us the 5 apps you currently have installed. Are you running any themes besides the preinstalled one?



  6. #454
    Join Date
    May 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .132
    Posts
    38
    Still using the default theme, I've only had this storm about a week. All that's typically running on my phone is/are messages, phone, home screen, browser, bb messenger, and google's gmail app. I've got gmail closed right now and pulled the battery only about 20 minutes ago and I'm down to 20.4mb. I've never had the insane 40+s people have been reporting in this thread, but I never dropped below 28-32ish until last night. I've changed no settings to my knowledge.

  7. #455
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    Please list for us the 5 apps you currently have installed. Are you running any themes besides the preinstalled one?
    How about all the apps you have installed and any themes LMAO

  8. #456
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by bmtenney View Post
    How about all the apps you have installed and any themes LMAO
    Do I hear an echooooo in here

Page 57 of 64 FirstFirst ... 7475556575859 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •