Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 17 to 19 of 19

  1. #17
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Western,NY
    PIN
    someone us
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.1015
    Posts
    377
    Quote Originally Posted by joshjamie View Post
    My S1 is abnormal then, with this build I can press the screen and everything comes up...without holding the phone.

    Well just another example that no two storms act alike. I will never figure that one out. :aargh4:.



  2. #18
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Kitchener
    PIN
    Bell
    Device
    Z10
    OS
    10.0.10.85
    Posts
    545
    Quote Originally Posted by tevansny View Post
    Well just another example that no two storms act alike. I will never figure that one out. :aargh4:.
    LOL....add it to the great mysteries of life

  3. #19
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Massachusetts
    Posts
    2,578
    Quote Originally Posted by edemunsta View Post
    is it me or has anyone noticed that when you put the storm down without holding it and you try to touch and press to activate, it does nothing? but when you hold the phone you can touch and press. Crazy, i just noticed it. My wifes storm is on .608 and you can still touch and press to activate. Never noticed this before.
    That happens to mine as well, intermittently...I believe it varies on different devices. My friends works fine.



Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •