Page 40 of 42 FirstFirst ... 303839404142 LastLast
Results 313 to 320 of 329

  1. #313
    kelvind is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 9530
    Posts
    8
    I'm having a problem with v5. I've tried both the 141 and the 132 radio versions, and both of them are giving me some problems. First of all the 141, it ran great and had a strong signal, but I'd get a lot of ticking clock, especially in the browser. With 132, I randomly get a snowy screen that only goes away with a battery pull. I'm not sure if the whole phone freezes - the red indicator light still flashes if I have a message waiting.

    Anyone have any ideas on how I can fix either one of these problems?



  2. #314
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by kelvind View Post
    I'm having a problem with v5. I've tried both the 141 and the 132 radio versions, and both of them are giving me some problems. First of all the 141, it ran great and had a strong signal, but I'd get a lot of ticking clock, especially in the browser. With 132, I randomly get a snowy screen that only goes away with a battery pull. I'm not sure if the whole phone freezes - the red indicator light still flashes if I have a message waiting.

    Anyone have any ideas on how I can fix either one of these problems?
    I would try swapping in a different radio code (I recommend .109) as it kicked butt from me, and see if that helps. If it doesn't I would do a wipe and re install of the OS.

    You can download Swap A Radio here BlackBerry Apps/Hybrids by lyricidal

    Here is a link to instructions on using JL to wipe if the above doesn't work for you
    http://www.blackberryos.com/forums/b...commander.html

  3. #315
    kelvind is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 9530
    Posts
    8
    Quote Originally Posted by bmtenney View Post
    I would try swapping in a different radio code (I recommend .109) as it kicked butt from me, and see if that helps. If it doesn't I would do a wipe and re install of the OS.

    You can download Swap A Radio here BlackBerry Apps/Hybrids by lyricidal

    Here is a link to instructions on using JL to wipe if the above doesn't work for you
    http://www.blackberryos.com/forums/b...commander.html
    Hmm I will try that. The thing is 132 on it's own never gave me any troubles. I am on Telus, maybe I'll try the 122 radio.

    I also did wipe before I installed both those OS's. Would 5.1 help this at all?



  4. #316
    kelvind is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 9530
    Posts
    8
    Quote Originally Posted by kelvind View Post
    Hmm I will try that. The thing is 132 on it's own never gave me any troubles. I am on Telus, maybe I'll try the 122 radio.

    I also did wipe before I installed both those OS's. Would 5.1 help this at all?
    So I wiped, installed 5.1 with 122 and am getting random reboots like crazy! Time to try 113 or 109 I guess.

  5. #317
    Neolantis's Avatar
    Neolantis is offline BlackBerryOS Grand Master Follow Neolantis On Twitter
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Massachusetts
    Posts
    2,578
    Quote Originally Posted by kelvind View Post
    So I wiped, installed 5.1 with 122 and am getting random reboots like crazy! Time to try 113 or 109 I guess.
    I found this for what it's worth:
    Stay away from .114 it has a critical bug, that causes the dialpad not to come up while in a call, so you have difficulty navigating phone menus and voice mail. 113 is what I am using and problems are minimal.
    This was from someone on Telus too.


    Remember, it varies from phone to phone so you will have to experiment till your happy.

    Good luck
    Last edited by Neolantis; 05-18-2009 at 02:45 AM.



  6. #318
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by kelvind View Post
    So I wiped, installed 5.1 with 122 and am getting random reboots like crazy! Time to try 113 or 109 I guess.
    I figured you would have problems with .122. It might be that the hybrids might not be the best option in terms of holding a steady EDGE connection. You may just have to stick with straight .132

  7. #319
    kelvind is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 9530
    Posts
    8
    Remember, it varies from phone to phone so you will have to experiment till your happy.
    Yeah, so far with the 113 radio it is running excellent. I will have to wait till I get some usage out of it tomorrow though.

    I figured you would have problems with .122. It might be that the hybrids might not be the best option in terms of holding a steady EDGE connection. You may just have to stick with straight .132
    I am on Telus, we are CDMA as well

  8. #320
    shadowmonk is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    May 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    bbcrackman v5 - 132
    Posts
    3
    Well, I searched this thread and couldn't find anything about my current problem.

    Recently I have been getting a "sim card error" on my phone, in order to fix it I need to do a battery pull. In the past couple of days it has been happening much more frequently.

    I'm running V5 with the 132 radio. I don't want to try V5 with 141 as I used the Lyricidal 141/5.0.90 and the radio didn't work very well. Should I try running v5 with a different radio?
    Last edited by shadowmonk; 05-18-2009 at 05:58 PM.

Page 40 of 42 FirstFirst ... 303839404142 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •