Page 34 of 42 FirstFirst ... 243233343536 ... LastLast
Results 265 to 272 of 329

  1. #265
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by manofice View Post
    ok, been running it for a few hours, I have it activated on my bes. This .141 v5 is snappier than .132 v4. Phone works good. Browser is the fastest yet, camera is good and fast, accemeter is good, all my apps work except quickpull but that hasn't worked for a while. Signal seems fine so far, memory on start up is like 56megs!!
    I deleted quickpull awhile ago as it caused a major memory leak for me. If you have tried deleting and re installing quickpull and that has not solved the problem. You could always use meterberry or soft reset

    MeterBerry - Battery and memory manager. - Personal Productivity BlackBerry Software on OnlyBlackBerry.com.

    http://www.geekandproud.net/blackber.../softreset.zip



  2. #266
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by bmtenney View Post
    I deleted quickpull awhile ago as it caused a major memory leak for me. If you have tried deleting and re installing quickpull and that has not solved the problem. You could always use meterberry or soft reset

    MeterBerry - Battery and memory manager. - Personal Productivity BlackBerry Software on OnlyBlackBerry.com.

    http://www.geekandproud.net/blackber.../softreset.zip
    Quickpull 2.0.13 is much better than the previous version. No noticeable memory leak and it works fine. However, if you have the latest version of meterberry than one could dump quickpull as you can reset your phone with meterberry.

  3. #267
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Charlotte
    Device
    Bold 9930
    OS
    7.0.0.353
    Posts
    701
    Quote Originally Posted by 808Storming View Post
    Are you using quickpull 2.0.13 or the previous version (that wasn't working well for me)?
    The first version never worked for me, then I got v2 working on .114 hybrid then like one morning my device resetted it's self and it never worked ever again and i've wiped and reinstalled many os's and the program. It denies the input simulation now. And yeah i'm using 2.0.13

    I am on a bes but i'm a senior bes admin and we don't limit anything really
    Last edited by manofice; 05-11-2009 at 01:30 PM.



  4. #268
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by manofice View Post
    The first version never worked for me, then I got v2 working on .114 hybrid then like one morning my device resetted it's self and it never worked ever again and i've wiped and reinstalled many os's and the program. It denies the input simulation now. And yeah i'm using 2.0.13
    Unfortunately the program is still beta so bugs are to be expected. And since each phone reacts differently perhaps quickpull just didn't agree with something on your phone. As an alternate, you can use meterberry which has a device reset function on it.

  5. #269
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Charlotte
    Device
    Bold 9930
    OS
    7.0.0.353
    Posts
    701
    yeah meterberry costs money but i might look at it

    Quickpull update - Page 2 - BlackBerry Forums at CrackBerry.com

    That link goes to a post of the same issue as me but with no results



  6. #270
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .148 Hybrid v6
    Posts
    130
    Quote Originally Posted by blachance75 View Post
    I installed v5 .132 and I love it signal is amazing. I have noticed 1 issue though, sometimes when I press the BB button to get to the menu the switch app screen comes up and I have to hit the back button the press the BB button again. It doesn't happen all the time, but sometimes it will happen 2 or 3 times in a row. Other than that it is running great.
    I think this has happened with pretty much all OS's, leaked or not. I notice this a lot with Weatherberry.

    Just click somewhere in the screen (not on an icon though) and then click the BB button. The menu should come up.

  7. #271
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Tour 9630
    Posts
    43
    Quote Originally Posted by bgunckel View Post
    I think this has happened with pretty much all OS's, leaked or not. I notice this a lot with Weatherberry.

    Just click somewhere in the screen (not on an icon though) and then click the BB button. The menu should come up.
    Had the same problem, changed the key rate to Normal and it fixed the issue. Go to options->Screen/Keyboard -> Key rate.

  8. #272
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .148 Hybrid v6
    Posts
    130
    Quote Originally Posted by sdifw View Post
    Had the same problem, changed the key rate to Normal and it fixed the issue. Go to options->Screen/Keyboard -> Key rate.
    Cool - thanks!

Page 34 of 42 FirstFirst ... 243233343536 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •