Page 29 of 42 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast
Results 225 to 232 of 329

  1. #225
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by blachance75 View Post
    I installed v5 .132 and I love it signal is amazing. I have noticed 1 issue though, sometimes when I press the BB button to get to the menu the switch app screen comes up and I have to hit the back button the press the BB button again. It doesn't happen all the time, but sometimes it will happen 2 or 3 times in a row. Other than that it is running great.
    This has been my way of life since installing ever leaked OS lol since leaving .75. I just accept it and cry softly when no one is looking.

    Seriously though there are a ton of people that have this problem and I believe we all just accept that is has to do with the leaked OS. Hope that helps



  2. #226
    Join Date
    May 2009
    PIN
    306ffe1a
    Device
    Storm 9530
    OS
    v8
    Posts
    23
    Quote Originally Posted by trunk View Post
    what 3rd party apps u running
    berrytorch/buzzme/vista theme/viigo/googlemaps/minitube(youtube app)/app world/fb/stormslider/weathereye/and a few games and fun apps.

    i reinstalled everything but and installed .141/v5 this time instead of .132/v5.
    it looks like it fixed everything i had problems with, but in .141/v5 i noticed my battery seem to drain faster.

  3. #227
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Northern Calif.
    Device
    Storm 9530
    OS
    v.5.0.0.328 4.2.0.128
    Posts
    86
    Quote Originally Posted by statustray View Post
    Hi there painlessone,

    Did I understand you correctly when you said just by downloading the 4.7.0.141 it asked to restart your computer? Or did you mean that when you "installed" 4.7.0.141 on your computer that it asked you to restart it? If the latter is the case, it probably gave you that message because it installed drivers for the blackberry during the installation process, and that could/would have required you to restart your computer.

    If you are still having issues, and you "installed" the software, I would uninstall it and restart the computer to see if it clears it up.

    Also, what OS are you running? XP, Vista, Vista 64bit, etc??
    I am running XP Pro...The request for restart came after the download to PC and after the installation. I had never had to respond to a restart request on prior Hybrid installations. After several scans and register sweeps I seem to have eliminated whatever the problem was. It was probably not related to the v5 but just showed up on the restart. Thanks for the reply...

    By the way, after two days, the v5 .141 is working great! Thanks BBCrackman



  4. #228
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Western Mass
    PIN
    311F860E
    Device
    Storm 9550
    Posts
    358
    This is the first leaked OS that I have had this issue with. I had V4, V3.5, and .113 and didn't have any problems. On the plus side I did notice that if I just tap the BB button that I don't have the problem as often.

  5. #229
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by blachance75 View Post
    I installed v5 .132 and I love it signal is amazing. I have noticed 1 issue though, sometimes when I press the BB button to get to the menu the switch app screen comes up and I have to hit the back button the press the BB button again. It doesn't happen all the time, but sometimes it will happen 2 or 3 times in a row. Other than that it is running great.
    Go into options - keyboard/screen - there should be an option for key rate. Is it set to fast, if so set it to normal and this problem will be resolved.



  6. #230
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    3059a863
    Device
    Storm
    OS
    Some hybrid
    Posts
    190
    Quote Originally Posted by cha4tehbeis View Post
    berrytorch/buzzme/vista theme/viigo/googlemaps/minitube(youtube app)/app world/fb/stormslider/weathereye/and a few games and fun apps.

    i reinstalled everything but and installed .141/v5 this time instead of .132/v5.
    it looks like it fixed everything i had problems with, but in .141/v5 i noticed my battery seem to drain faster.
    ouch. thats why your mem is so low, though it shouldnt be THAT low. do you have multiple themes installed other than the one you use and zen? i find memory stays the best with normal theme, though i hate it. i miss my Inspirat theme cause windows 7 owns

    After installing, your battery will get partially charged and then drain very quickly afterward. Try draining the battery almost all the way then give it a real good full charge, (i like to do 12 hours if possible) then see how batt life is. Couple other tricks to improve battery life are turn your screen brightness ALL the way down to 10, backlight to 20s and keep GPS off when not in use. My storm runs for 2 full days easily sometimes close to 3 when not used much. also if you use patternlock and set the settings right, it improves batt life a little bit too by turning the backlight off faster than normal. See if that helps
    Last edited by trunk; 05-10-2009 at 07:22 PM.

  7. #231
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by trunk View Post
    ouch. thats why your mem is so low, though it shouldnt be THAT low. do you have multiple themes installed other than the one you use and zen? i find memory stays the best with normal theme, though i hate it. i miss my Inspirat theme cause windows 7 owns

    After installing, your battery will get partially charged and then drain very quickly afterward. Try draining the battery almost all the way then give it a real good full charge, (i like to do 12 hours if possible) then see how batt life is. Couple other tricks to improve battery life are turn your screen brightness ALL the way down to 10, backlight to 20s and keep GPS off when not in use. My storm runs for 2 full days easily sometimes close to 3 when not used much
    I'm surprised with those apps your memory is that high. You just listed all of the memory hog 3rd party apps.

    As for the battery drain it ALL THE WAY UNTIL IT IS DEAD (past the point where the radio turns off) then recharge it fully. This will semi-flash the memory of your battery and should increase its life.

  8. #232
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    PA
    PIN
    3177EC53
    Device
    9550
    OS
    .841/.862/6.0.0.141 hybrid
    Posts
    31
    have installed v5 and is working awesome. the only thing i did was swap the radio code to .109. anybody else have luck with .109?:irked:

Page 29 of 42 FirstFirst ... 19272829303139 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •