Page 81 of 85 FirstFirst ... 31717980818283 ... LastLast
Results 641 to 648 of 674

  1. #641
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Massachusetts
    Posts
    2,578
    Quote Originally Posted by jagivant View Post
    Thanks for the advice. I tried that as well actually in the whole process. Didn't work either.

    I did just upgrade to the new hybrid. Ended up copying it into the .114 file, then copying the files from there into the .75 file....very strange that it won't work with the .114 file, but after all is said and done it loaded and works great.
    good deal, at least it works



  2. #642
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    WV
    PIN
    Private
    Device
    Storm 9530 and Curve 8310
    OS
    4.7.0.114
    Posts
    2

    Cool No Go

    Tried it and it didn't work....still no MMS

    I think my wife is gonna cry...we can't have that...lol

    HELP!!! Save a man from the tears....plz. LMAO
    Last edited by medicwv; 03-21-2009 at 06:37 PM.

  3. #643
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    storm
    Posts
    9
    Please help i have never had this much trouble loading a system on my phone. I want the hybrid and have downloaded everything i think is needed,watched the video, and i get an error....apploader handheld error...can u please help me?



  4. #644
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    yes
    Device
    9000/9530/9630/
    OS
    5.0.0.3xx
    Posts
    2,902
    Quote Originally Posted by cholle View Post
    Please help i have never had this much trouble loading a system on my phone. I want the hybrid and have downloaded everything i think is needed,watched the video, and i get an error....apploader handheld error...can u please help me?
    Hello cholle, Welcome to BlackBerryOS!

    First off, what type of PC are you running. XP, Vista 32bit or 64 bit?

    What steps have you completed already?

  5. #645
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    storm
    Posts
    9
    I have xp and i have the hybrid 114 downloaded and i have pasted the files in the folders (i believe) but i always get an error when trying to load it. What would be the tell tell sign that i have it loaded on my phone? I also have 4.7.0.114 loaded on my phone at present........thanks for responding so fast. Because when i watch the hybrid video, i dont see my keyboard flying like on that video.......



  6. #646
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    storm
    Posts
    9
    I am using windows xp an i have copied the files into the correct folders i believe......but i get an error. What would be the tell tell sign that i have successfully loaded the hybrid?

  7. #647
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    yes
    Device
    9000/9530/9630/
    OS
    5.0.0.3xx
    Posts
    2,902
    Quote Originally Posted by cholle View Post
    I am using windows xp an i have copied the files into the correct folders i believe......but i get an error. What would be the tell tell sign that i have successfully loaded the hybrid?
    Loaded on to your device?
    Go Options/ About should read Version .114 Platform .136

  8. #648
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    storm
    Posts
    9
    IT DOES SHOW ME THAT PLATFORM AND THAT .136. SHOULD I C COME MAJOR CHANGES? MY EDGE GOES TO edge ALOT ALTHOUGH I HAVE NOTICED I DONT REBOOT....CAN U TELL ME WHAT ELSE I SHOULD C AS A CHANGE? ( THEN I PROMISE I WILL LEAVE U ALONE) BECAUSE THE KEYBOARD ON THE VIDEO SEEMED A WHOLE LOT FASTER THEN I AM ON MINE AND IM A SUPER HEAVY TEXTER

Page 81 of 85 FirstFirst ... 31717980818283 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •