Page 59 of 85 FirstFirst ... 949575859606169 ... LastLast
Results 465 to 472 of 674

  1. #465
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    6
    Thank You very much. I hope this is the issue. I do appreciated the help.

    lfrasca
    Last edited by lfrasca; 03-17-2009 at 03:42 PM.



  2. #466
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Minneapolis, MN
    Device
    droid
    Posts
    58
    Quote Originally Posted by pistol_pete View Post
    yeah I've done a couple battery pulls and I've saved on exiting the menu, but still no change. As best I can tell the tone it's giving me isn't even in the menu - I've listened to them all about 5 times and don't recognize the one it plays. It's only for incoming emails though - sms, mms, and the phone itself seem to work fine. Weird - I know.

    Edit... I think I figured it out - I was having my wife send the emails and after I set a custom ringtone in her profile I think it activated the messaging alerts in her profile also - I've changed that setting in her profile - we'll see if that does the trick.
    re-edit... I was wrong again - notification tones still screwed up - doesn't matter who sent the email - it still rings with the wrong tone.

  3. #467
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    44
    Do you have the alerts stored on the meory card? If its plugged into USB for charging, it cannot access the tones stored on the media card.



  4. #468
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    storm 9530
    OS
    99
    Posts
    1
    I loaded the hybrid and now the option to send a picture via text is gone..Does anyone else have that problem or can help me in how to fix it please.

    I did a batt pull and it fixed it.. thanks
    Last edited by Brett Wyman; 03-17-2009 at 04:47 PM.

  5. #469
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USSA United Socialist Sates of America
    PIN
    3057DA2F
    Device
    9530
    OS
    148/181 V6
    Posts
    66

    Help

    I did not load orginal .114. Just loaded the hybrid from 109. Do i still have to do the described install from the video?

    Thanks.



  6. #470
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Pa
    PIN
    yes
    OS
    5.0.xxx/.40
    Posts
    1,626
    Quote Originally Posted by pistol_pete View Post
    re-edit... I was wrong again - notification tones still screwed up - doesn't matter who sent the email - it still rings with the wrong tone.
    Pete, is the tone your trying to use custom? Possibly give this a try;
    1. plug your phone into your pc.
    2. from your pc, navigate to c/blackberry/home/user/ringtones.
    3. locate and delete BBThumbs.dat.
    4. unplug and reboot your phone.

    BBThumbs.dat is kinda like a memory file of whats in that specific folder. Once deleted, it updates and reappears. Sometimes these .dat files get corrupted when loading new OS's. It's worth a shot.

  7. #471
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Minneapolis, MN
    Device
    droid
    Posts
    58
    Quote Originally Posted by Shanepark2 View Post
    Pete, is the tone your trying to use custom? Possibly give this a try;
    1. plug your phone into your pc.
    2. from your pc, navigate to c/blackberry/home/user/ringtones.
    3. locate and delete BBThumbs.dat.
    4. unplug and reboot your phone.

    BBThumbs.dat is kinda like a memory file of whats in that specific folder. Once deleted, it updates and reappears. Sometimes these .dat files get corrupted when loading new OS's. It's worth a shot.
    It's not custom - it's Notifier_Contentment. Not really that big a deal, it's just so I can tell the difference between emails and texts, etc... w/o having to look at the screen. Is it still worth my time to delete this file?

  8. #472
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    CT
    Device
    Tour
    OS
    .230
    Posts
    2,198
    Wont hurt to try.

Page 59 of 85 FirstFirst ... 949575859606169 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •