Page 46 of 85 FirstFirst ... 36444546474856 ... LastLast
Results 361 to 368 of 674

  1. #361
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Pa
    PIN
    yes
    OS
    5.0.xxx/.40
    Posts
    1,626
    Quote Originally Posted by JPY View Post
    First time replier here and new to the group. Thanks crackman for all the helpful posts. I think I have the hybrid up and running just not sure about one thing. Under the version, I have v4.7.0.114 (platform 4.0.0.136 which I know is correct bu the Branding version is 1.0.105.182 which is different from a screenshot I saw a few pages ago.
    Also, just for some feedback, my memory seems to be holding around 30mgs. fyi, I took weatherbug off the phone. Last thing, just now, I took it off the charger and it took a minute to wake up and the clock was still showing even though it was off the charger cord. The clock remined on until I hit the back button. I am still exploring it but I wanted to throw some things out there. Thanks again, so much better that .75!
    Quote Originally Posted by golfhunter28 View Post
    Ok this is my first post. I just finished Wiping a brand new Storm and then installing .114 Hybrid following the instructions. My app.loader looked just like bbcrackman's. The App. loader finished and now my Storm has a white screen with a little clock like thing going around is this normal? Back to praying......
    Welcome guys!!!



  2. #362
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    CT
    Device
    Tour
    OS
    .230
    Posts
    2,198
    Quote Originally Posted by JPY View Post
    First time replier here and new to the group. Thanks crackman for all the helpful posts. I think I have the hybrid up and running just not sure about one thing. Under the version, I have v4.7.0.114 (platform 4.0.0.136 which I know is correct bu the Branding version is 1.0.105.182 which is different from a screenshot I saw a few pages ago.
    Also, just for some feedback, my memory seems to be holding around 30mgs. fyi, I took weatherbug off the phone. Last thing, just now, I took it off the charger and it took a minute to wake up and the clock was still showing even though it was off the charger cord. The clock remined on until I hit the back button. I am still exploring it but I wanted to throw some things out there. Thanks again, so much better that .75!
    Your branding number will be different then others. If your version is .114 and platform is .136 then you have installed the hybrid correctly.

  3. #363
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    CT
    Device
    Tour
    OS
    .230
    Posts
    2,198
    Quote Originally Posted by golfhunter28 View Post
    Ok this is my first post. I just finished Wiping a brand new Storm and then installing .114 Hybrid following the instructions. My app.loader looked just like bbcrackman's. The App. loader finished and now my Storm has a white screen with a little clock like thing going around is this normal? Back to praying......

    Hey golfhunter.

    Yes, that is normal. That will happen with any upgrade you do to your phone. The white screen will be active for a good five or so minutes. In fact, I think mine lasted about 10 minutes with this hybrid install.



  4. #364
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    yes
    Device
    9000/9530/9630/
    OS
    5.0.0.3xx
    Posts
    2,902
    Quote Originally Posted by JPY View Post
    First time replier here and new to the group. Thanks crackman for all the helpful posts. I think I have the hybrid up and running just not sure about one thing. Under the version, I have v4.7.0.114 (platform 4.0.0.136 which I know is correct bu the Branding version is 1.0.105.182 which is different from a screenshot I saw a few pages ago.
    Also, just for some feedback, my memory seems to be holding around 30mgs. fyi, I took weatherbug off the phone. Last thing, just now, I took it off the charger and it took a minute to wake up and the clock was still showing even though it was off the charger cord. The clock remined on until I hit the back button. I am still exploring it but I wanted to throw some things out there. Thanks again, so much better that .75!
    Welcome to BlackBerryOS JPY!

    You have the Hybrid installed, keep us posted on how you like it. Your mem is fine so no worries there, it will change up and down as the device allocates mem for different things.

    Quote Originally Posted by golfhunter28 View Post
    Ok this is my first post. I just finished Wiping a brand new Storm and then installing .114 Hybrid following the instructions. My app.loader looked just like bbcrackman's. The App. loader finished and now my Storm has a white screen with a little clock like thing going around is this normal? Back to praying......
    Welcome to BlackBerryOS golfhunter28!

    That is normal, dont worry, its processing all the info

  5. #365
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    CT
    Device
    Tour
    OS
    .230
    Posts
    2,198
    Ha. You dont see that at any other forums. 3 guys instantly post help for the same user ha.



  6. #366
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Phoenix, AZ
    PIN
    k taco
    Device
    9530 vzw
    OS
    check back daily
    Posts
    161
    Quote Originally Posted by golfhunter28 View Post
    Ok this is my first post. I just finished Wiping a brand new Storm and then installing .114 Hybrid following the instructions. My app.loader looked just like bbcrackman's. The App. loader finished and now my Storm has a white screen with a little clock like thing going around is this normal? Back to praying......
    SO......what happened? up and running i hope

  7. #367
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    4.7.0.141/162 v5.1
    Posts
    95
    Yes up and running! I really can't compare it to the .75 because I just purchased the Storm Friday night and have not really used it. I have been reading this forum and thought what the heck I'll try it. Now for another question. Can I upload my backed up data from the DM to get my contacts etc? Thanks or the replies.

  8. #368
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    yes
    Device
    9000/9530/9630/
    OS
    5.0.0.3xx
    Posts
    2,902
    Quote Originally Posted by golfhunter28 View Post
    Yes up and running! I really can't compare it to the .75 because I just purchased the Storm Friday night and have not really used it. I have been reading this forum and thought what the heck I'll try it. Now for another question. Can I upload my backed up data from the DM to get my contacts etc? Thanks or the replies.
    Absolutely, just open the DM, backup and restore, restore and use the IPD file from your most recent backup

Page 46 of 85 FirstFirst ... 36444546474856 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •