Why can't I load anything higher than .114?
Results 1 to 5 of 5

Thread: Why can't I load anything higher than .114?

  1. #1
    bgunckel's Avatar
    bgunckel is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .148 Hybrid v6
    Posts
    130
    Liked
    0 times

    Why can't I load anything higher than .114?

    I had .114 hybrid v3 installed and tried to go to v3.5, and it got nuked. I ended up putting .114 v3 back on, after much difficulty, and later tried to upgrade to .132... and it got nuked. Got .114 hybrid v3 back on and left it for a week.

    Then I got silly and decided to try .141 Wednesday night. Nuked! Again, much difficulty, but finally got past the error and loaded .113. Left it on for a day. I figured .113 might be more stable than .114, so I tried .142 again, over .113. Nuked! Couldn't even get .75 reloaded.

    Spent a couple hours on it last night, and then gave up. Got back to it this AM; took 3 hours to un-nuke it, but it looks like I've got .113 back on it again.

    Anyone have any ideas about what's going on here? I remove the updated programs (Control Panel -> Add/Remove Programs...). I've downloaded the executables from different locations to try to get files that are nt corrupted. I've tried everything. In fact, I had gone back to .75 at one point, and I couldn't even reload from that same executable.

    Any help would be greatly appreciated.

    PS - The first time my phone got nuked was the 1st day the chat room was put up. Thanks BBOS for that! If it wasn't for the chat room, and later, help from jlevy and Paul, I would have been hosed for good. So, many thanks to them! :You_Rock_Emoticon:




  2. #2
    bakeradiosk8er16 is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Irving, TX
    PIN
    30606FE1
    Device
    Blackberry Storm
    OS
    4.7.0.141
    Posts
    22
    Liked
    0 times
    are you doing a wipe or just installing over your V3

  3. #3
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Liked
    6 times
    Quote Originally Posted by bgunckel View Post
    I had .114 hybrid v3 installed and tried to go to v3.5, and it got nuked. I ended up putting .114 v3 back on, after much difficulty, and later tried to upgrade to .132... and it got nuked. Got .114 hybrid v3 back on and left it for a week.

    Then I got silly and decided to try .141 Wednesday night. Nuked! Again, much difficulty, but finally got past the error and loaded .113. Left it on for a day. I figured .113 might be more stable than .114, so I tried .142 again, over .113. Nuked! Couldn't even get .75 reloaded.

    Spent a couple hours on it last night, and then gave up. Got back to it this AM; took 3 hours to un-nuke it, but it looks like I've got .113 back on it again.

    Anyone have any ideas about what's going on here? I remove the updated programs (Control Panel -> Add/Remove Programs...). I've downloaded the executables from different locations to try to get files that are nt corrupted. I've tried everything. In fact, I had gone back to .75 at one point, and I couldn't even reload from that same executable.

    Any help would be greatly appreciated.

    PS - The first time my phone got nuked was the 1st day the chat room was put up. Thanks BBOS for that! If it wasn't for the chat room, and later, help from jlevy and Paul, I would have been hosed for good. So, many thanks to them! :You_Rock_Emoticon:
    First off have you tried wiping you device with JL commander? Secondly, are you deleting the vendor.xml file before installing. That can sometimes prevent loading of an OS.

  4. #4
    bgunckel's Avatar
    bgunckel is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .148 Hybrid v6
    Posts
    130
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by bakeradiosk8er16
    are you doing a wipe or just installing over your V3
    Believe it or not, I've tried it both ways! :dead:

    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    First off have you tried wiping you device with JL commander? Secondly, are you deleting the vendor.xml file before installing. That can sometimes prevent loading of an OS.
    I'll answer the latter question 1st: yes, every time.

    As for the 1st question, once the phone is nuked and goes into repeated reboot mode, JL Commander is useless. I can get to the point where I have to enter "blackberry", but it reboots at that point every time.

    I was finally able to wipe the OS using CrackUtil. This application didn't cause a reboot at all.

  5. #5
    bgunckel's Avatar
    bgunckel is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .148 Hybrid v6
    Posts
    130
    Liked
    0 times
    BTW, .113 doesn't seem to be quite as stable as .114 v3 was, but I do have more free app memory. Maybe I'll try to upgrade from this OS, but at this point I'm getting a little gun shy.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •