Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 9 to 14 of 14

  1. #9
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Saturn
    PIN
    which one?
    Device
    9900/PlayBook
    OS
    good question
    Carrier
    All of them
    Posts
    2,405
    im in the chat



  2. #10
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    In the end... had to enable mass storage mode. Right click on the folder labeled blackberry(had memory card out of phone) and click format. THen wiped and reinstalled .141sfi with the v4 java....so far so good if anyone has questions or needs more details eal can help and i can relay what he told me to try and help as well.

  3. #11
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Saturn
    PIN
    which one?
    Device
    9900/PlayBook
    OS
    good question
    Carrier
    All of them
    Posts
    2,405
    you deserve the credit you did it



  4. #12
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by jnepsa View Post
    In the end... had to enable mass storage mode. Right click on the folder labeled blackberry(had memory card out of phone) and click format. THen wiped and reinstalled .141sfi with the v4 java....so far so good if anyone has questions or needs more details eal can help and i can relay what he told me to try and help as well.
    Based on what happened with you, perhaps it would be best to install .132 (or .113) on your PC, run v4 over that then swap the SFI file with the one from .141.

  5. #13
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    lol but you turned the key lmao...i needed that kick in the ass to get here



  6. #14
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    Based on what happened with you, perhaps it would be best to install .132 (or .113) on your PC, run v4 over that then swap the SFI file with the one from .141.
    Actually Jl dont know that it would have made a diffence cause i tried this several diff ways since and have not been able to replicate. I did the other day get my actual phone to get stuck in headset mode....i had to connect to a bluetooth device as it did not have mic or speakerphone on the phone...after i disconected it was fine.. I am debating on dropping to .75 and taking it back to the store. any input on this would be helpful

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •