Page 21 of 36 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 161 to 168 of 284

  1. #161
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    I am still running .141 with v4...its still solid and everything has been good. No problems with volume memory has not dropped below 40MB I am liking this alot and I am going to keep it till monday i hope unless something goes horrible wrong.



  2. #162
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    EST
    PIN
    312C58A8
    Device
    Strom 9550
    OS
    5.0.0.607/672
    Posts
    175
    I have noticed a decrease in call volume myself but overall I am doing fine with 141. I think that if I add a hybrid it can be even better. I just don't know which one. There are so many different opinions. ???

    And just to go out on a limb (where I spend most of my time anyway,) What is Quicklaunch?

  3. #163
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Christiansburg, VA
    PIN
    ch hitter.
    Device
    storm2 9550 VZW
    Posts
    1,304
    Quote Originally Posted by jnepsa View Post
    I am still running .141 with v4...its still solid and everything has been good. No problems with volume memory has not dropped below 40MB I am liking this alot and I am going to keep it till monday i hope unless something goes horrible wrong.
    Did you just drop .141 CDMA into .132 v4? and reload? Thanks...



  4. #164
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    San Diego
    PIN
    304BF968
    Device
    Storm 9530, Flip 8220
    OS
    4.7.0.148 BBC V7
    Posts
    3

    results on my tmobile storm

    Ok here's my results:

    3 battery pulls and I guess the Os settled in.
    Video cam is great
    Camara excellent
    Getting lag when typing
    Battery ok
    Start with 30 mb (I got a lot of apps)
    some mem leak (dropped to 12) but then recovers
    Selecting and opening programs is snappier
    Browser fast
    still have issues with my EDGE connection, I have to uncheck my apn on order to get my bis to work. So I can't use programs with tcp settings.
    Phone works great
    Overall better than .132, but I would suggest bbc hybrid for gsm users until a bettre Os comes out unless anyone can tell me how to fix my EDGE connections.

    When I was using bbc 3.5 my EDGE connection was constant but camara didn't work and Os wasn't as fast.
    I guess I'll switch to bbc 4 and try that one now.

  5. #165
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    In Paradise
    PIN
    Available
    Device
    9530 Storm
    OS
    5.0.0.591 w/latest h
    Posts
    210

    Going Backwards

    Okay, after 28 hours of using Lyrics .141 w/5.0 and enjoying snappiness, I must admit that its crapping out..Especially accelerator which is lagging something fierce and the radio is losing volume during calls..Took forever to load, but I'm bricking the phone again and going to clean .132 w/ BBC's version 4..Enjoyed that till I started reloading..



  6. #166
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Utah
    Device
    Storm 9530
    OS
    5
    Posts
    34
    I'm running .141 v4 and I'm getting some good results. Signal is pretty strong for sitting right on the benches of some mountains(bout 2-3 bars average in 1XEV). Mem leak was present but I forgot to do the three batt pulls :P so did them and am now waiting to see the results over the day. Battery life is AMAZING. My phone's been running for 24ish hours and its still above 50% and thats whith making calls emails surfing the web playing some games. Thus far I am impressed with this leak.

  7. #167
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by oriofan8 View Post
    Did you just drop .141 CDMA into .132 v4? and reload? Thanks...
    actually ran v4 over .141 then replaced .132sfi with .141sfi again then shrunk

  8. #168
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    atl,ga
    Device
    storm
    OS
    hybrid v.3.5
    Posts
    82
    ok ive been running the v.4 and the last day or so my storm has been acting funky. rht now nothing is registering when i use my touch screen. the only thing that works are the buttons. should i wipe and start over? what the hek did i do wrong? someone pls advise i use my storm for business and this morning i couldnt go mobile had to come back to the office, not cool at all.pls advise

Page 21 of 36 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •