OS 4.7.0.141 for 9530 Findings Only - Page 10
Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 181 to 200 of 284

Thread: OS 4.7.0.141 for 9530 Findings Only

  1. #181
    Absolute's Avatar
    Absolute is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Texas
    PIN
    .
    Device
    9530
    OS
    Latest and Greatest
    Posts
    90
    Liked
    0 times
    Okay, I ran this OS clean, did not shrink it or anything. I was testing the radio to see if it was patched for T-Mobile.
    Nope, not fixed lol. I cant hold a EDGE connection when I want to use the data. When ever I go to use any data intence application it goes back to edge. But when no data is being used, or if it is not intence data usage it stays EDGE.
    Darn, eh, maybe one day they will get a release for us Tmo people.
    ~Abs




  2. #182
    Pain Producer's Avatar
    Pain Producer is offline BlackBerryOS Addict
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Scottsdale, AZ
    PIN
    T OF GUINN
    Device
    9550 Storm 2 Verizon
    OS
    5.0.0.607/643 (OOAK)
    Posts
    940
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by Shanepark2 View Post
    There's a chance that crackutil cannot fix this issue. I think the 2 of the 3 .cod files have to be overwritten simultaneously, and Crackutil can't batch load files. It loads them 1 at a time. I tried every possible combination of the 3 .cod files, and if I didn't get an App Error 202, I would end up with a screen like this.

    I might get with lyric later tonight and see what we can come up with. Maybe he can make a loader for just the 3 files. Who knows.
    Will do. Thanks Shane
    UPDATE:
    Verizon Storm 2, Until 4/29 went to "INCREDIBLE"
    Verizon Tour (Wife's)
    OS: 9550--5.0.0.607/643 (OOAK w/all the fixes)
    OS: 9630--5.0.0.643

  3. #183
    Orio's Avatar
    Orio is offline BlackBerryOS Fanatic
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Christiansburg, VA
    PIN
    ch hitter.
    Device
    storm2 9550 VZW
    Posts
    1,304
    Liked
    1 times
    Shane...

    Have you tried placing .132 radio into .141? See if the "flicker" goes away. I had put .141 radio onto .132 v4 and got the dreaded flicker...betcha .132 radio in .141 kills the lil flicker bug....:nutkick:....whaddya think??

  4. #184
    soicyboy's Avatar
    soicyboy is offline BlackBerryOS Enthusiast Follow soicyboy On Twitter
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Myrtle Beach SC
    Device
    Blackberry storm 9530
    OS
    238/230 hybrid
    Posts
    75
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by Absolute View Post
    Okay, I ran this OS clean, did not shrink it or anything. I was testing the radio to see if it was patched for T-Mobile.
    Nope, not fixed lol. I cant hold a EDGE connection when I want to use the data. When ever I go to use any data intence application it goes back to edge. But when no data is being used, or if it is not intence data usage it stays EDGE.
    Darn, eh, maybe one day they will get a release for us Tmo people.
    ~Abs
    You might try unchecking your APN and force your 3rd party apps to use BIS

  5. #185
    Mockingbird is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Califronia
    Device
    Storm 9530, Droid
    OS
    .238
    Posts
    35
    Liked
    0 times
    Has anyone experienced low volume on bluetooth with .141
    So. Cal

  6. #186
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Liked
    6 times
    Quote Originally Posted by Mockingbird View Post
    Has anyone experienced low volume on bluetooth with .141
    YES YES YES!!!! This is why I am no longer on 141. I tried wiping and reloading 141 two times and still had the same problem. As a result went back to v4 and the issue has been fixed.

  7. #187
    nikkig618's Avatar
    nikkig618 is offline Mrs. God
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    PA
    Device
    Storm 9530
    Posts
    334
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    YES YES YES!!!! This is why I am no longer on 141. I tried wiping and reloading 141 two times and still had the same problem. As a result went back to v4 and the issue has been fixed.
    I have had this as well. Thought it was a fluke yesterday, then it happened today and now I know.

  8. #188
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Liked
    6 times
    Quote Originally Posted by nikkig618 View Post
    I have had this as well. Thought it was a fluke yesterday, then it happened today and now I know.
    That's what's strange. It worked fine for 24 hours then all of a sudden the problem started happening. Since I only use a bluetooth for talking on the phone this was a deal breaker for me.

  9. #189
    gatewayad's Avatar
    gatewayad is offline BlackBerryOS Addict Follow gatewayad On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    St. Louis, MO
    Device
    9530/Droid
    Posts
    567
    Liked
    0 times
    Is it just me or has anyone else noticed battery life really sucks on 141

  10. #190
    nikkig618's Avatar
    nikkig618 is offline Mrs. God
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    PA
    Device
    Storm 9530
    Posts
    334
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    That's what's strange. It worked fine for 24 hours then all of a sudden the problem started happening. Since I only use a bluetooth for talking on the phone this was a deal breaker for me.
    Since you cant use the phone w/o the bluetooth because if u talk on the phone too long while holding it up to ur face (with or without screen lock) the speaker phone randomly turns on and does not give u the option to turn it off...:09: anyone else ever have this happen?

  11. #191
    vinny8028's Avatar
    vinny8028 is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    illinois
    PIN
    30601164
    Device
    9530/HTC Touch pro WM 6.1and BB pearl 8120
    OS
    ooak 7.95
    Posts
    36
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by gatewayad View Post
    is it just me or has anyone else noticed battery life really sucks on 141
    it might be u or ur storm i mean. My battery is fine. Had some app lag did another battery pull after 1st initial 3 pulls and now its fine.

  12. #192
    gatewayad's Avatar
    gatewayad is offline BlackBerryOS Addict Follow gatewayad On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    St. Louis, MO
    Device
    9530/Droid
    Posts
    567
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by vinny8028 View Post
    it might be u or ur storm i mean. My battery is fine. Had some app lag did another battery pull after 1st initial 3 pulls and now its fine.
    Are you on Verizon?
    and yes did my 3 mandatory battery pulls to hopefully get it up and running well. I just dont remember (even on 132) it being this bad. I guess i'll just play with it and try an older sfi Monday if it does'nt settle in.

  13. #193
    808Storming's Avatar
    808Storming is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Hawaii
    Device
    Storm 9530
    OS
    Lyric 5.0.0.419 w/ 4
    Posts
    125
    Liked
    0 times
    I'm on Verizon but my battery life and app mem are pretty good. But now after 2 days my phone is getting a little funky on .141. Accelerometer stalls on occasion, typing lag worse now on browser, lag when opening some apps. I've been using the BB wired stereo headset and it's been okay so far, so don't know if my phone also has the BT volume issue jlev and nikki mentioned. But looks like I'm going back to v4.

    Anyone know how the video cam problem I was having with v4 can be fixed? (White instead of black bars when switching orientation and on-screen start/stop button not responsive.) Thanks!

  14. #194
    Stiefler is offline BlackBerryOS Wizard Follow Stiefler On Twitter
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Ohio
    Device
    Moto Droid/HTC Eris
    OS
    2.0.1/2.1
    Posts
    3,385
    Liked
    4 times
    Quote Originally Posted by gatewayad View Post

    Are you on Verizon?
    and yes did my 3 mandatory battery pulls to hopefully get it up and running well. I just dont remember (even on 132) it being this bad. I guess i'll just play with it and try an older sfi Monday if it does'nt settle in.
    I have been running the .141/5.0 hybrid and this sfi stinks! Bad memory and battery for me, so im switching back to v4 once i get on my copmuter tonight

    Quote Originally Posted by 808Storming View Post
    I'm on Verizon but my battery life and app mem are pretty good. But now after 2 days my phone is getting a little funky on .141. Accelerometer stalls on occasion, typing lag worse now on browser, lag when opening some apps. I've been using the BB wired stereo headset and it's been okay so far, so don't know if my phone also has the BT volume issue jlev and nikki mentioned. But looks like I'm going back to v4.

    Anyone know how the video cam problem I was having with v4 can be fixed? (White instead of black bars when switching orientation and on-screen start/stop button not responsive.) Thanks!
    Im not sure if there is a fix, once i know for sure i will let you know! :dance:

  15. #195
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Liked
    6 times
    Quote Originally Posted by nikkig618 View Post
    Since you cant use the phone w/o the bluetooth because if u talk on the phone too long while holding it up to ur face (with or without screen lock) the speaker phone randomly turns on and does not give u the option to turn it off...:09: anyone else ever have this happen?
    That has not happened to me but don't consider my a good judge because I rarely ever talk on my phone without bluetooth.

  16. #196
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Liked
    6 times
    Quote Originally Posted by 808Storming View Post
    I'm on Verizon but my battery life and app mem are pretty good. But now after 2 days my phone is getting a little funky on .141. Accelerometer stalls on occasion, typing lag worse now on browser, lag when opening some apps. I've been using the BB wired stereo headset and it's been okay so far, so don't know if my phone also has the BT volume issue jlev and nikki mentioned. But looks like I'm going back to v4.

    Anyone know how the video cam problem I was having with v4 can be fixed? (White instead of black bars when switching orientation and on-screen start/stop button not responsive.) Thanks!
    I have seen people mentioning the problem of the video camera however that has not been an issue for me. Maybe a good old fashioned wipe and reinstall will fix it? Will take this up with BBcrackman to see if he has any other workarounds. Maybe a COD file from a different OS might fix this for some?

  17. #197
    808Storming's Avatar
    808Storming is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Hawaii
    Device
    Storm 9530
    OS
    Lyric 5.0.0.419 w/ 4
    Posts
    125
    Liked
    0 times
    I won't be able to go back to v4 until tonight. Hopefully after a wipe and reinstall of v4 the video cam issue will go away.

    Thanks, guys. See you around!

  18. #198
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Liked
    6 times
    Quote Originally Posted by 808Storming View Post
    I won't be able to go back to v4 until tonight. Hopefully after a wipe and reinstall of v4 the video cam issue will go away.

    Thanks, guys. See you around!
    Let us know if you are still having problems and we can do some research on the issue for you.

  19. #199
    808Storming's Avatar
    808Storming is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Hawaii
    Device
    Storm 9530
    OS
    Lyric 5.0.0.419 w/ 4
    Posts
    125
    Liked
    0 times
    I will let you know if the problem persists. But probably won't be until late tonight or tomorrow. Thanks, again!

  20. #200
    808Storming's Avatar
    808Storming is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Hawaii
    Device
    Storm 9530
    OS
    Lyric 5.0.0.419 w/ 4
    Posts
    125
    Liked
    0 times
    FYI, my app mem dropped 10MB in the last hour with no apps running and the original theme. Seems like my phone is starting to not like .141. Signing off now.

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •