Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 8 of 12

  1. #1
    oodinero is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    78

    BBcrackman V4 video not playing

    Help ...after upgrading to 131 my videos stopped playing. It plays for a few seconds and then freezes with an error message. Upgrading to V4 didn't help. I even wiped the phone prior to the upgrade.
    Some have said I should use crackUtil??? And switch the camera file from another version that worked - 113.

    Anyone care to provide instructions on how to do that?



  2. #2
    oodinero is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    78
    Btw I'm currently running 132 V4....the problems started with 131 upgrade

  3. #3
    jnepsa's Avatar
    jnepsa is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by oodinero View Post
    Help ...after upgrading to 131 my videos stopped playing. It plays for a few seconds and then freezes with an error message. Upgrading to V4 didn't help. I even wiped the phone prior to the upgrade.
    Some have said I should use crackUtil??? And switch the camera file from another version that worked - 113.

    Anyone care to provide instructions on how to do that?
    http://www.blackberryos.com/forums/9...ing-132-a.html


    follow these instructions but instead of net_rim_bb_mms.cod use
    net_rim_bb_camera.cod



  4. #4
    jnepsa's Avatar
    jnepsa is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by oodinero View Post
    Help ...after upgrading to 131 my videos stopped playing. It plays for a few seconds and then freezes with an error message. Upgrading to V4 didn't help. I even wiped the phone prior to the upgrade.
    Some have said I should use crackUtil??? And switch the camera file from another version that worked - 113.

    Anyone care to provide instructions on how to do that?
    But what video is not playing? ones you have recorded or downloaded...cause it may not me the video camera

    im on .132v4 and videos that i have recorded or had as an mms play fine.
    Last edited by jnepsa; 04-27-2009 at 03:22 PM.

  5. #5
    oodinero is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    78
    For sure I can't play videos I made with the camera . I haven't tried viewing movies.



  6. #6
    jnepsa's Avatar
    jnepsa is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by oodinero View Post
    For sure I can't play videos I made with the camera . I haven't tried viewing movies.
    i just watched two that had been sent to me by my wife and 2 that i recorded...i think there may be more to this than your files...

  7. #7
    oodinero is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    78
    YIKES....any suggestions would be appreciated. Although I won't be able to do anything until this weekend....I'm travellin.

  8. #8
    jnepsa's Avatar
    jnepsa is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    if u did physical batt pulls how many and how long....were these vids on ur memory card? were they recorded before the upgrades or after? did you remove your memory card while you did the upgrade? if you can try to answer these in order or quote me and type in red

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •