Page 4 of 23 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 25 to 32 of 177

  1. #25
    Join Date
    Apr 2009
    PIN
    305304FC
    Device
    Storm 9530
    OS
    .113
    Posts
    40
    i followed all the isntructions....
    i have done this a million times
    before, but this time i cant find
    the fix... im doing a wipe right now



  2. #26
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    atl,ga
    Device
    storm
    OS
    hybrid v.3.5
    Posts
    82
    ah man i screwed up. ive dwnld and installed a different os on my c drive than my phone
    the c drive is 146 platform and my phone is a 136 platform. now i just installed v.4 some1 pls help? do i need to wipe my phone or what pls advise?

  3. #27
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by randumbthots View Post
    i followed all the isntructions....
    i have done this a million times
    before, but this time i cant find
    the fix... im doing a wipe right now
    Good idea wipe the phone. I would also try uninstalling .132 and reinstalling. The add v4 back.



  4. #28
    Join Date
    Apr 2009
    PIN
    305304FC
    Device
    Storm 9530
    OS
    .113
    Posts
    40
    i also did that before i uninstalled .132 completely
    and installed .113, thought the loader might notice
    the difference, but apparently not

  5. #29
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by randumbthots View Post
    i also did that before i uninstalled .132 completely
    and installed .113, thought the loader might notice
    the difference, but apparently not
    You want to make sure to select the downgrade option. Did you get a prompt for that when loading v4?



  6. #30
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by bcawmison View Post
    ah man i screwed up. ive dwnld and installed a different os on my c drive than my phone
    the c drive is 146 platform and my phone is a 136 platform. now i just installed v.4 some1 pls help? do i need to wipe my phone or what pls advise?
    It doesn't matter if they are different. Just install v4 over what you have on your PC then install it to your phone. Use any OS except for .114 or .122

    I always wipe before loading a new OS but it is not mandatory.

  7. #31
    Join Date
    Apr 2009
    PIN
    305304FC
    Device
    Storm 9530
    OS
    .113
    Posts
    40
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    You want to make sure to select the downgrade option. Did you get a prompt for that when loading v4?
    i did not

  8. #32
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by randumbthots View Post
    i did not
    that's the problem. Select downgrade otherwise the hybrid will not be installed.

Page 4 of 23 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •