Page 20 of 23 FirstFirst ... 101819202122 ... LastLast
Results 153 to 160 of 177

  1. #153
    Join Date
    May 2009
    Location
    NY
    Device
    Storm 9530
    OS
    .132
    Posts
    14
    ok great thank you, ill keep ya posted...here i go!

    MrsStraty



  2. #154
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by mrsstraty View Post
    ok great thank you, ill keep ya posted...here i go!

    MrsStraty
    Good luck let us know if you have any problems.

  3. #155
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    Good luck let us know if you have any problems.
    And remember if you have any issues Jlvey told you to do it :buttkick:



  4. #156
    Join Date
    May 2009
    Location
    NY
    Device
    Storm 9530
    OS
    .132
    Posts
    14

    Think it is installing on phone now...

    will keep ya posted...

    MrsStraty

  5. #157
    Join Date
    May 2009
    Location
    NY
    Device
    Storm 9530
    OS
    .132
    Posts
    14

    Hmmm phone is back on...

    but how do I tell if it installed correctly or not?

    MrsStraty



  6. #158
    Join Date
    May 2009
    Location
    NY
    Device
    Storm 9530
    OS
    .132
    Posts
    14
    I dont see ANY other files other than the .132 ones in the apps when I checked the modules...and remember I did NOT see the Vendor file to delete!

    MrsStraty

  7. #159
    Join Date
    May 2009
    Location
    NY
    Device
    Storm 9530
    OS
    .132
    Posts
    14

    I dont think I did this right!!!

    I dont see ANY other files other than the .132 in the applications and modules section on the phone. What could of happened? I KNOW it was downloaded to the loader file on my computer but remember I could not find a Vendor file in there! Hmmmm

    MrsStraty

  8. #160
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by mrsstraty View Post
    I dont see ANY other files other than the .132 in the applications and modules section on the phone. What could of happened? I KNOW it was downloaded to the loader file on my computer but remember I could not find a Vendor file in there! Hmmmm

    MrsStraty
    Should read .132 and PL.162 after installing V4.

    Is that what yours says?

    Also since I am coming late to the party did you do the following

    Add/remove any OS's on your PC
    install .132 to PC
    install V4 to your pc over .132

    I see you couldn't find the vendor file that might be why if you skipped any of these steps.

Page 20 of 23 FirstFirst ... 101819202122 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •