Page 47 of 61 FirstFirst ... 37454647484957 ... LastLast
Results 369 to 376 of 485

  1. #369
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    30651831
    Device
    9530
    OS
    Lyric 6v8
    Posts
    21
    Rolling back to straight up .132 I usually LOVE the hybrids but v4 just wasn't as quick as .132 Also, the radio in hybrid was the worst yet for me.



  2. #370
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by blayk View Post
    Rolling back to straight up .132 I usually LOVE the hybrids but v4 just wasn't as quick as .132 Also, the radio in hybrid was the worst yet for me.
    Sorry to hear that. I found the experience just the opposite meaning radio was terrible on .132 and great on v4. the most important thing if for the end user to have as good of experience as possible. So if .132 worked best for you then excellent. We appreciate your feedback.

  3. #371
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    9530
    OS
    4.75
    Posts
    20
    I updated to v4 hybrid (from.132 leak), before that .75 VZW, the only issue I have is the "No Message Services Configured" error when I try to compose e-mails. I hear this has to do with the Service Book? I just log into BIS and have a new one sent over, is that all? Thanks in advanced.



  4. #372
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Jersey
    Device
    Bold 9650
    OS
    5.0.0.732
    Posts
    175
    Quote Originally Posted by olimazi View Post
    I updated to v4 hybrid (from.132 leak), before that .75 VZW, the only issue I have is the "No Message Services Configured" error when I try to compose e-mails. I hear this has to do with the Service Book? I just log into BIS and have a new one sent over, is that all? Thanks in advanced.
    that should do it. maybe try a couple of battery pulls afterwards.

  5. #373
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    9530
    OS
    4.75
    Posts
    20

    got it...

    all is working now... i logged into BIS and saw all my email account were not activated... so i went through them one-by-one and viola... they all showed up on my phone.... why would they get deactvated with an upgrade tho... this didn't happen w/ .132. guess I should pay attention to the settings when i do the apploader upgrade



  6. #374
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Charlotte
    Device
    Bold 9930
    OS
    7.0.0.353
    Posts
    701
    What i've noticed is my battery drains from 100% to about 65% fast then from 65% - 0 it lasts awhile, weird

  7. #375
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    9530
    OS
    4.75
    Posts
    20

    messages

    I noticed in .132 that all my messages (sms, email, facebook, etc) were 'linked' to the 'messages' are, but now with v4 they are not.
    how do i get that functionality back?

  8. #376
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Ohio
    Device
    Moto Droid/HTC Eris
    OS
    2.0.1/2.1
    Posts
    3,385
    Quote Originally Posted by olimazi View Post
    I noticed in .132 that all my messages (sms, email, facebook, etc) were 'linked' to the 'messages' are, but now with v4 they are not.
    how do i get that functionality back?
    go to sms folder> BB butoon> general prpoerties> and where is says sms and email inboxes, select combined

Page 47 of 61 FirstFirst ... 37454647484957 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •