Page 20 of 61 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast
Results 153 to 160 of 485

  1. #153
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    San Jose, CA
    PIN
    KER THE BETTER!!!
    Device
    9530
    OS
    LY's Hybrid
    Posts
    135
    Quote Originally Posted by Marathon14 View Post
    One thing for sure..Longest 1st boot yet after a wi9e.. feels like 7- 8 minutes before blue line and it is only 3/4 done.

    Anyone else have this issue?
    Nope!

    Boot Times for me were cut in half compared to all other builds (Hybrid or Straight Up). Boots for me in about 45sec-1 min if that. Really nice to see this as Boot Times in previous builds were horrendous...(Up until .132 (Platform .162) came around!)



  2. #154
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Ottawa
    PIN
    #PinFriday
    Device
    Storm2 9550
    OS
    .1049 hybrid v2
    Posts
    402
    Quote Originally Posted by bmtenney View Post
    Thanks Lyricidal figures you would have it pinned down . I saw you 5.0 hybrid as well lol. Here is my dilemma

    1. Add .90 radio to my .132

    2. V4 hybrid

    3. V4/5.0 hybrid

    I miss .90 that's why option number 1 is on the table.
    No problem
    Nothing wrong with 1+3 or 1+2, see how .90 works out with either of them and see

  3. #155
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Verizon Storm 9530
    OS
    9550 (Storm 2) - 320 Shrunken
    Posts
    227
    Quote Originally Posted by Neolantis View Post
    I have had it happen...did it come up eventually, or is it still going?
    Finally did,

    Doing a couple batt pulls now and will let you know.

    Thanks!!!!!



  4. #156
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Verizon Storm 9530
    OS
    9550 (Storm 2) - 320 Shrunken
    Posts
    227
    Funny I have lost all my settings this time even though apps got restored.

    Any quick way to get thrm back?

  5. #157
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    yes
    Device
    9000/9530/9630/
    OS
    5.0.0.3xx
    Posts
    2,902
    Quote Originally Posted by Marathon14 View Post
    Funny I have lost all my settings this time even though apps got restored.

    Any quick way to get thrm back?
    Setting should restore when you restore your back up

    Did you make a back up?



  6. #158
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Verizon Storm 9530
    OS
    9550 (Storm 2) - 320 Shrunken
    Posts
    227
    No have to go back to one from 4.12.09.

    Oh well No biggie I guess.

  7. #159
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    San Jose, CA
    PIN
    KER THE BETTER!!!
    Device
    9530
    OS
    LY's Hybrid
    Posts
    135
    Quote Originally Posted by bbcrackman View Post
    Setting should restore when you restore your back up

    Did you make a back up?
    Agreed, that seems kinda of odd? If your Applications were all restored but none of your settings might want to run your backup again.

  8. #160
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    San Jose, CA
    PIN
    KER THE BETTER!!!
    Device
    9530
    OS
    LY's Hybrid
    Posts
    135
    Quote Originally Posted by Marathon14 View Post
    No have to go back to one from 4.12.09.

    Oh well No biggie I guess.
    Hope you haven't added any contacts between then and now! wned2:

Page 20 of 61 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •