Page 22 of 37 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast
Results 169 to 176 of 294

  1. #169
    Join Date
    Apr 2009
    PIN
    an assortment of numbers and letters
    Device
    9530 Storm Verizon
    OS
    Newest
    Posts
    145
    how many of yall wiped b4 installin.. cause ive had no probs wit this one.. my battery is good.. been runnin for bout 10 hrs now.. and have only lost bout 20% while on aim, browser, music, messagin, and a 30 min phone call earlier.. and i luv this signal for me.. i guess its a phone or area thing.. but im curious if these things are happin cause it wasnt wiped first..



  2. #170
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Fort Myers, FL
    PIN
    Private
    Device
    BB Storm
    OS
    Crackman's Hybrid V7!!!!!
    Posts
    70
    OK, I'm convinced that this OS sucks, or atleast the battery life does! I cannot handle this, I put in a new battery earlier, like 3 hours ago, and its less than 50% already. I'm re-installing v3.5 as I type this, and I will patiently waiting for v4!!!!!!!!!!!!!!

  3. #171
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Pa
    PIN
    yes
    OS
    5.0.xxx/.40
    Posts
    1,626
    Quote Originally Posted by The Bear View Post
    OK, I'm convinced that this OS sucks, or atleast the battery life does! I cannot handle this, I put in a new battery earlier, like 3 hours ago, and its less than 50% already. I'm re-installing v3.5 as I type this, and I will patiently waiting for v4!!!!!!!!!!!!!!
    Bear, You if your happy with the other funtions on your phone, just swap out your CDMA .sfi file to one that you had better battery life with.



  4. #172
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    yes
    Device
    9000/9530/9630/
    OS
    5.0.0.3xx
    Posts
    2,902
    Quote Originally Posted by liljp41 View Post
    how many of yall wiped b4 installin.. cause ive had no probs wit this one.. my battery is good.. been runnin for bout 10 hrs now.. and have only lost bout 20% while on aim, browser, music, messagin, and a 30 min phone call earlier.. and i luv this signal for me.. i guess its a phone or area thing.. but im curious if these things are happin cause it wasnt wiped first..
    I wipe the device everytime. but that is my pref. And I load a lot....

  5. #173
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Chicago
    Device
    Storm 9530
    OS
    4.7.0.132
    Posts
    10
    Help!!!

    I downloaded and installed the New OS .132. Before I installed it, I performed a backup through the DM, then use JL_Commander to wipe the phone clean. I installed the new OS (I uninstalled all prior OS on the computer), did a battery pull, then performed a restore.

    Now I can't get the new FACEBOOK to load. I went to crackberry.com, read the thread and some of recommednations and still can't get facebook to load.

    Any ideas?



  6. #174
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Ohio
    Device
    Moto Droid/HTC Eris
    OS
    2.0.1/2.1
    Posts
    3,385
    Delete and reinstall the app?

  7. #175
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Chicago
    Device
    Storm 9530
    OS
    4.7.0.132
    Posts
    10
    I'll try that now.

  8. #176
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Chicago
    Device
    Storm 9530
    OS
    4.7.0.132
    Posts
    10
    Thank you Stiefler07, it worked!!!

Page 22 of 37 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •