Page 19 of 37 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 145 to 152 of 294

  1. #145
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by Drukan View Post
    so you have no shadowing or boxes around the icons on the docks?
    ok now i just dont get it .. cus i get bad color depth issues with anything but your 3.5.1, or .75
    trust me no one gets it. Color was only working with .75 and .90. Keep in mind that all of these are unofficial leaks. The official releases by VZW had color. So when you install these you install at your own risk knowing that there may be bugs associated with it. If color is that important you can always go back to .75



  2. #146
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    PHX , AZ
    Device
    9530
    OS
    5.0.0.323
    Posts
    288
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    trust me no one gets it. Color was only working with .75 and .90. Keep in mind that all of these are unofficial leaks. The official releases by VZW had color. So when you install these you install at your own risk knowing that there may be bugs associated with it. If color is that important you can always go back to .75
    Jlevy, the question im askin is about the THEME I MADE...and how it works with different OSs. My tests of it show bad results in OSs with the issue, and looks perfect on those with full color. thanx for the comment,... no offense, but i asked a specific person becuz he is running my theme and he knows my issue.

    BBC, thanx for your reply aswell... maybe my phone is jus jacked up, i dunno, ive gone through 4 now..

  3. #147
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by Drukan View Post
    Jlevy, the question im askin is about the THEME I MADE...and how it works with different OSs. My tests of it show bad results in OSs with the issue, and looks perfect on those with full color. thanx for the comment,... no offense, but i asked a specific person becuz he is running my theme and he knows my issue.

    BBC, thanx for your reply aswell... maybe my phone is jus jacked up, i dunno, ive gone through 4 now..
    My bad didn't read the earlier posts. Was just responding to you on the color issue in general. My apologies.



  4. #148
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Fort Myers, FL
    PIN
    Private
    Device
    BB Storm
    OS
    Crackman's Hybrid V7!!!!!
    Posts
    70
    Has anyone else noticed that the battery life totally sucks? According to meterberry, after the install and 2 5 minute battery pulls, my discharge is 20% per/hr. WTF?!?!?!?

  5. #149
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm
    Posts
    8
    My battery life is sucking also. just as bad as it did with 122/131.



  6. #150
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .419/.692 Hybrid by Lyricidal (Shrunk)
    Posts
    510
    Quote Originally Posted by The Bear View Post
    Has anyone else noticed that the battery life totally sucks? According to meterberry, after the install and 2 5 minute battery pulls, my discharge is 20% per/hr. WTF?!?!?!?
    This is not what it may at first appear to be as MeterBerry does an averaging routine on battery usage. So, your two batt pulls are unrealistically overweighting that calculation. For more info on this, it is explained on meterberry dot com website's FAQ.
    Last edited by toytooii; 04-23-2009 at 05:33 PM.

  7. #151
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Fort Myers, FL
    PIN
    Private
    Device
    BB Storm
    OS
    Crackman's Hybrid V7!!!!!
    Posts
    70
    Quote Originally Posted by toytooii View Post
    This is not what it may at first appear to be as MeterBerry does an averaging routine on battery usage. So, your two batt pulls are unrealistically overweighting that calculation. For more info on this, it is explained on MeterBerry? for the BlackBerry? Storm? FAQ.
    At time of install, my battery was at 69%. In 2 hours my battery went from 69% down to 21%, so I dont think that 20% per/hr is far off. I'm following % with Meterberry and Stat.
    Last edited by The Bear; 04-23-2009 at 05:33 PM.

  8. #152
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by The Bear View Post
    Has anyone else noticed that the battery life totally sucks? According to meterberry, after the install and 2 5 minute battery pulls, my discharge is 20% per/hr. WTF?!?!?!?
    Yes battery life seems to suck with .132. After 12 hours installed with minimal usage it is down to 15%. This is pretty poor.

    One thing to try is to totally drain your battery to the point where it shuts off automatically. Then charge it back up again. These batteries have a memory and by doing this refreshes things.

Page 19 of 37 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •