Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 25 to 32 of 41

  1. #25
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boston MA
    Device
    Storm
    Posts
    45
    Thank you, I should have known that
    And I haven't even been drinking today...yet



  2. #26
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .419/.692 Hybrid by Lyricidal (Shrunk)
    Posts
    510
    Quote Originally Posted by Stiefler07 View Post
    x64 is for Windows Vista 64-bit and x86 is for regular Vista
    Use x86 if your PC is running WindowsXP

  3. #27
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Ohio
    Device
    Moto Droid/HTC Eris
    OS
    2.0.1/2.1
    Posts
    3,385
    Quote Originally Posted by horsebiz View Post
    Thank you, I should have known that
    And I haven't even been drinking today...yet
    LOL! No problem thats why we are here



  4. #28
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Ohio
    Device
    Moto Droid/HTC Eris
    OS
    2.0.1/2.1
    Posts
    3,385
    Quote Originally Posted by toytooii View Post
    Use x86 if your PC is running WindowsXP
    Thanks for catching that! I knew in my mind what i was talking bout!

  5. #29
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    NJ for 2 more weeks!!!
    PIN
    blah blah blah...
    Device
    Storm
    OS
    Official .148/Lyric's 5.0 BETA
    Posts
    52
    Gettin the itch for some 5.0 goodness....:3some:



  6. #30
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by toytooii View Post
    .

    MMS FILE CORRUPTED???
    Lyricidal, Possibility that MMS is not fully working? Please check the MMS.cod file as I noticed it gave a "corrupted file" error when extracting the java.rar file. (I didn't use the java file though, I used your installer) It may be corrupted. Or, perhaps the .1mms cod file is not inluded in this hybrid? If that's the case, then .131 still has broken MMS.
    i did not have this problem and i did the old java copy and paste soooo maybe i dunno try again :nutkick:[
    Last edited by Shane; 04-20-2009 at 02:52 PM.

  7. #31
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Ohio
    Device
    Moto Droid/HTC Eris
    OS
    2.0.1/2.1
    Posts
    3,385
    Quote Originally Posted by toytooii View Post
    ok - just loaded this Hybrid.
    Started with clean install of .122 and then ran x86: http://www.theiexplorers.com/bb/122.131Hybrid.exe

    No issue with install or start up. I looked at all of the modules on the device and I see no .122 files. Everything appears to be .131?
    I'm seeing v.4.7.131 (platform 4.0.0.153) on the "About" screen.
    Only been running a few minutes but no hang-ups so far. Will add to findings after it gets "run-in" a bit.
    Can you give a little information on what you've put into this? On all other hybrids, there's always been a mix of modules but apparently not here.
    Thanks for the GREAT WORK, as always!

    UPDATE:Looks like there is no Cut/paste feature in Browser url entry line. I had this feature in the .122/5.0 hybrid

    Camera - smooth, fast...same for video. Video playback seems to acknowledge full screen request more efficiently than other builds.
    Browser - nice and fast
    Phone/caller id - working... Holding 1XEV without problem.

    MMS FILE CORRUPTED???
    Lyricidal, Possibility that MMS is not fully working? Please check the MMS.cod file as I noticed it gave a "corrupted file" error when extracting the java.rar file. (I didn't use the java file though, I used your installer) It may be corrupted. Or, perhaps the .1mms cod file is not inluded in this hybrid? If that's the case, then .131 still has broken MMS.
    If you run shrink-a-os then you cant get the mms fix in a click of a button

  8. #32
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Toronto, Canada
    Device
    BB Storm
    OS
    148
    Posts
    12
    I'm on Bell and updated to .122 OTA...now when I try to install this Hybrid or the 3.51 version it doesn't work. When I launch loader.exe it goes through the full process and tells me there is nothing to update (prior to the .122 OTA I was having no issues installing hybrids).

    any suggestions?

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •