Page 11 of 17 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 81 to 88 of 135

  1. #81
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    hey i have the same problem w/ SMS and the black lines in the screen. i ONLY have them in longer threaded SMS and tried wiping my device and reinstalling the OS with no luck.

    can anyone point to a fix for this?? the black lines are REALLY annoying and the flick scrolling doesn't work too well when you in the SMS thread itself.



  2. #82
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    NJ
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.591
    Posts
    130
    just installed and i have the black line problem in sms too. flick scrolling is choppy when going through long threads, which is annoying.

    everything else looks good so far. very snappy.

  3. #83
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Atlantic Canada
    PIN
    Caution
    Device
    9530 on BELL Canada
    OS
    leaked .591 & Lyricidal's .758 V2 Hybrid
    Posts
    323
    FYI. Downloaded and installed Lyricidal's Hybrid this morning and installed his .428 over .419 and it rocks!!!So far this is the best OS yet. Faster browser; no dimming; strong radio and more memory. No issues yet but time will tell.:1244:



  4. #84
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Germany
    PIN
    please ask
    Device
    9500
    OS
    always the latest
    Posts
    782

    how big is you sms database?

    Quote Originally Posted by mazine16 View Post
    hey i have the same problem w/ SMS and the black lines in the screen. i ONLY have them in longer threaded SMS and tried wiping my device and reinstalling the OS with no luck.

    can anyone point to a fix for this?? the black lines are REALLY annoying and the flick scrolling doesn't work too well when you in the SMS thread itself.
    How big is you sms database?
    Maybe it would be worth shrinking it a bit. Just a thought, dunno if it might help

  5. #85
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by breiti View Post
    How big is you sms database?
    Maybe it would be worth shrinking it a bit. Just a thought, dunno if it might help

    well what i did now is a full wipe, and then advanced restore of EVERYTHING except the SMS..

    HOWEVER, the sms database should not be of issue, doesn't matter how large it is since it DID work on .328 so i would assume if it didn't cause problems on that OS, why would it cause problems on 419


    and i tried the lyridical hybrid, 328 w/ 419 on it, and it dropped my memory extremely low and i didn't like it. so i wiped it and reinstalled 419 by itself



  6. #86
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Houston,TX
    Device
    storm 9530
    OS
    132 strait
    Posts
    56
    about 48 hours in the full release and no major complaint other than none of my movies play and even some of the video i took with the phone dont work. signal is better than 328 and 323. everything laggs still but i have allot on my bb. memory is better than 328 . it drops at first but comes back up later im at 22 now and its been there all day. battery lasted three hours longer through the same amount of use.mine useually lasts 8-11 hours a day on a new battery. it lasted 13 or so yesterday

  7. #87
    Join Date
    Dec 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.00.328
    Posts
    20
    Question: Do I need to delete the vendor.xml file BEFORE I install the .419 file to my PC, AFTER I install the .419 file to my PC (but before I connect my Storm 9530), or both? I've tried it all 3 ways, seem to get recognition by DM that my Storm needs an update to 5.00.419, but after it goes through the "6 steps", the device status still comes up as being on 5.00.328. What am I doing wrong?
    Thanks!
    Quote Originally Posted by bdube View Post
    did you delete the vendor file from the app loader folder...if you go to c:/program files/common files/research in motion/app loader if you see vendor delete it and try again
    Posted via mobile device
    Last edited by Marsh511; 12-26-2009 at 03:41 AM.

  8. #88
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by Marsh511 View Post
    Question: Do I need to delete the vendor.xml file BEFORE I install the .419 file to my PC, AFTER I install the .419 file to my PC (but before I connect my Storm 9530), or both? I've tried it all 3 ways, seem to get recognition by DM that my Storm needs an update to 5.00.419, but after it goes through the "6 steps", the device status still comes up as being on 5.00.328. What am I doing wrong?
    Thanks!

    Posted via mobile device

    1. make sure you are actually downloading .419!

    2. after installing it(after downloading it) delete the vendor.xml file

    3. THEN in the same folder as the vendor folder, click on "loader.exe" file, and NOT your desktop manager.

    4. follow the steps then given by the loader by pressing "next" until it installs

    P.S. make sure you go under control system, and "uninstall" your current OS system of whatever you have, im assuming the .328, once you do that, THEN install the .419
    Last edited by mazine16; 12-26-2009 at 03:51 AM.

Page 11 of 17 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •