Installed Bell .122 yesterday and my email has dropped 3 times
Results 1 to 4 of 4

Thread: Installed Bell .122 yesterday and my email has dropped 3 times

  1. #1
    frielfanatic's Avatar
    frielfanatic is offline BlackBerryOS Friend Follow frielfanatic On Twitter
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Washington State
    PIN
    pin:333BC5
    Device
    z10
    OS
    10.1.0.4534
    Carrier
    verizon
    Posts
    32
    Liked
    0 times

    Installed Bell .122 yesterday and my email has dropped 3 times

    Hello,

    I installed bell .122 yesterday and my email has dropped 3 times. It comes back up when i resend service books. Has anyone else experienced these problems? I have done multiple 60+ sec batt pulls.
    Last edited by Neolantis; 04-17-2009 at 10:14 PM. Reason: Changed to descriptive title




  2. #2
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Liked
    6 times
    Quote Originally Posted by frielfanatic View Post
    Hello,

    I installed bell .122 yesterday and my email has dropped 3 times. It comes back up when i resend service books. Has anyone else experienced these problems? I have done multiple 60+ sec batt pulls.
    Sorry it has been working fine for me. Perhaps you could wipe your phone and try reinstalling the OS.

  3. #3
    jnepsa's Avatar
    jnepsa is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Liked
    5 times
    Mine acted goofy the first time i went from 1xev to 1x and then back to 1xev but then was fine

  4. #4
    Neolantis's Avatar
    Neolantis is offline BlackBerryOS Grand Master Follow Neolantis On Twitter
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Massachusetts
    Posts
    2,578
    Liked
    189 times
    Quote Originally Posted by frielfanatic View Post
    Hello,

    I installed bell .122 yesterday and my email has dropped 3 times. It comes back up when i resend service books. Has anyone else experienced these problems? I have done multiple 60+ sec batt pulls.
    Has this been resolved?
    Click the Like button to thank me.
    Retired Administrator--I never try anything, I just do it.....Wanna try me?--

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •