E-Mail issues after 3.5 install - Page 2
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 40 of 78

Thread: E-Mail issues after 3.5 install

  1. #21
    pupp3t Guest
    Quote Originally Posted by loboboy View Post
    Ok guys I apologize for tying up the findings thread with my issues so here is the proper way to get some help.

    After several attempts to cure the problem I am still fighting my email issue and really don't know where to go from here. I am wondering if it has something to do with a compatibility issue with my email server and the new OS system.

    The problem is I can send e-mails but for some reason I cannot receive them. This is only an issue on my email@cox.net address'. Everything works great with my BBOS email but for some reason it just doesn't work with my other address'. Could this be a compatability issue with the new os and my servers?

    Any help would be greatly appreciated.
    have you tried deleting the email address and recreating it?




  2. #22
    loboboy's Avatar
    loboboy is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kansas
    PIN
    ask
    Device
    Storm
    OS
    .328 is great
    Posts
    118
    yep several times. I am actually back on V3 and I still have the problem. gdamnit this is irritating. I have deleted all the emails and recreating them with no luck, resent service books. It won't connect to the BB server then it will reconnect and still nothing. I just don't know what to do.

  3. #23
    pupp3t Guest
    hmm, thats weird.
    Is that a work? address? do you have to pass firewalls and such?

  4. #24
    loboboy's Avatar
    loboboy is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kansas
    PIN
    ask
    Device
    Storm
    OS
    .328 is great
    Posts
    118
    no that is what is wierd. It is a cox cpommunications email address. I have the service set up to be able to use my coporate email but I haven't set it up yet. I didn't ever have a problem until I installed 3.5 friday evening and now it won't work. I can't figure it out and don't know where to start. If I could find out how to wipe the phone and start form scratch I would do that but I can't figure that out either. Maybe i am not meant to do this stuff. LOL

    $hit, now it is connecting the the BB server so I will try once again to load the email and see if it works but it hasn't yet so I don't have alot of confidence.

  5. #25
    loboboy's Avatar
    loboboy is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kansas
    PIN
    ask
    Device
    Storm
    OS
    .328 is great
    Posts
    118
    still nothing I have no idea what to do. my BBOS email works just fine and one other cox address works but the other does not. I have no idea what to think

  6. #26
    pupp3t Guest
    Quote Originally Posted by loboboy View Post
    still nothing I have no idea what to do. my BBOS email works just fine and one other cox address works but the other does not. I have no idea what to think
    can you access it from the web?

  7. #27
    loboboy's Avatar
    loboboy is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kansas
    PIN
    ask
    Device
    Storm
    OS
    .328 is great
    Posts
    118
    yep everything works fine except from the phone.

  8. #28
    loboboy's Avatar
    loboboy is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kansas
    PIN
    ask
    Device
    Storm
    OS
    .328 is great
    Posts
    118
    what does this mean?????


    <$RemoveOnDelivery,SuppressSaveInSentItems>Self Ping Email - -5474170195100627841

  9. #29
    pupp3t Guest
    Quote Originally Posted by loboboy View Post
    what does this mean?????


    <$RemoveOnDelivery,SuppressSaveInSentItems>Self Ping Email - -5474170195100627841
    can you disable that?
    Do you have that option for the other emails?

  10. #30
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by pupp3t View Post
    can you disable that?
    Do you have that option for the other emails?
    :bryce: hahaha

  11. #31
    loboboy's Avatar
    loboboy is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kansas
    PIN
    ask
    Device
    Storm
    OS
    .328 is great
    Posts
    118
    I don't know what it means

  12. #32
    pupp3t Guest
    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    :bryce: hahaha
    hahaha

    you learned to bold it lol

  13. #33
    pupp3t Guest
    Quote Originally Posted by loboboy View Post
    I don't know what it means
    its odd that every single other one works besides that one.
    It must be in your email settings

  14. #34
    jlevy73's Avatar
    jlevy73 is offline BlackBerryOS Einstein
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by pupp3t View Post
    hahaha

    you learned to bold it lol
    Been working on it all night lol

  15. #35
    loboboy's Avatar
    loboboy is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kansas
    PIN
    ask
    Device
    Storm
    OS
    .328 is great
    Posts
    118
    then how do you explain the intermittent disconnect from the BB server, cause sometimes I can't get into the email settings on the phone to change the settings for the accounts.

  16. #36
    blindman4556's Avatar
    blindman4556 is offline BlackBerryOS Gifted
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Iowa
    PIN
    ask
    Device
    9530/9000/8900
    Posts
    384
    u said u sent service books, im assuming they went through and u got the email thingy, also did u go into host routing and click register?

  17. #37
    pupp3t Guest
    Quote Originally Posted by loboboy View Post
    then how do you explain the intermittent disconnect from the BB server, cause sometimes I can't get into the email settings on the phone to change the settings for the accounts.
    have you tried reloading another OS, to see if u have the same issue?

  18. #38
    loboboy's Avatar
    loboboy is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kansas
    PIN
    ask
    Device
    Storm
    OS
    .328 is great
    Posts
    118
    yep done all that too. resent service books and registered and I get the messages I am supposed to on the account in question but it will not send or receive emails to other address'

  19. #39
    loboboy's Avatar
    loboboy is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Kansas
    PIN
    ask
    Device
    Storm
    OS
    .328 is great
    Posts
    118
    Quote Originally Posted by pupp3t View Post
    have you tried reloading another OS, to see if u have the same issue?
    yep on 114 V3 again which worked fine last week and all this started when I installed the V3.5. I haven't gone back to a standard leaked OS or the official yet but I guess that is my next option.

  20. #40
    pupp3t Guest
    Quote Originally Posted by loboboy View Post
    yep on 114 V3 again which worked fine last week and all this started when I installed the V3.5. I haven't gone back to a standard leaked OS or the official yet but I guess that is my next option.
    yeah, i think you should try it. See if it might be the OS the issue.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •