Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 81 to 88 of 106

  1. #81
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    NYC
    Device
    Torch
    OS
    6.0.0.337
    Posts
    201

    hi

    Hi guys I am on .314 on bold. Its working like a charm but for memory leak. Al the suggestions written here are tried. One thing i am not sure is the hidden applications which comes with OS. how do i delete yellow pages and weather banking etc? i am not aware of cod files so i am scared to remove. Can somebody guide me?



  2. #82
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by mindy View Post
    Hi guys I am on .314 on bold. Its working like a charm but for memory leak. Al the suggestions written here are tried. One thing i am not sure is the hidden applications which comes with OS. how do i delete yellow pages and weather banking etc? i am not aware of cod files so i am scared to remove. Can somebody guide me?
    Unless you have clicked on those icons and actually installed them, they are nothing more than icons to install the apps. In which case, simply hide the icon.

  3. #83
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    NYC
    Device
    Torch
    OS
    6.0.0.337
    Posts
    201

    Hi sunkast

    Quote Originally Posted by sunkast View Post
    Unless you have clicked on those icons and actually installed them, they are nothing more than icons to install the apps. In which case, simply hide the icon.
    Thanks for replying. I already have them hidden. but still there seems to be a leak. Probably weather app? anyway even with memory in single digit memory phone is working fine and fast on this build.



  4. #84
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by mindy View Post
    Thanks for replying. I already have them hidden. but still there seems to be a leak. Probably weather app? anyway even with memory in single digit memory phone is working fine and fast on this build.
    It could be.

  5. #85
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    North Carolina
    PIN
    the tail on the iPhone
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    152
    Wirelessly posted (Bold on .238)

    I think I've got a battery issue. Not sure if that's due to my new mem card or this OS. Either way, I can drain my battery in 6 hours. And that's with no usage.



  6. #86
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Jersey
    Device
    9700
    OS
    5.0.0.296
    Posts
    30
    Battery life on .314 stinks!:no:

  7. #87
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    New York
    PIN
    Ask Me!
    Device
    Bold 9700 / AT&T
    OS
    .442/451 Hybrid
    Posts
    21
    Same problem on this one, as I have on other 5.0 builds.

    Browser fix works fine, I get the "Internet Browser" option, and the Icon for the browser back on ATT Bold... however it will not load any webpage, and does not give any error... just loads the favicon for the webpage, and the title. Then it displays a blank white screen for where the contents of the webpage should be. (prior to displaying that white screen, it goes through the load bar and loads like 4K then proceeds to look like its requesting some stuff, then it displays the white screen)

    I should note that 3rd party browsers do in fact work, and its just the BB browser that does not work, even after the browser fix.

    I am going to try another bold and see if it maybe is just my phone.


    PS- Does anyone know what could be the problem? I have tried sending service books over and over, I have tried manually loading them etc etc.

  8. #88
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Saturn
    PIN
    which one?
    Device
    9900/PlayBook
    OS
    good question
    Carrier
    All of them
    Posts
    2,405
    Try clearing the cache including cookies and do a battery pull...
    Posted via BlackBerry device

Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •