Bold OS 4.6.0.303 findings and fixes
Results 1 to 6 of 6

Thread: Bold OS 4.6.0.303 findings and fixes

  1. #1
    ealvnv's Avatar
    ealvnv is offline BlackBerryOS Master Follow ealvnv On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Saturn
    PIN
    which one?
    Device
    9900/PlayBook
    OS
    good question
    Carrier
    All of them
    Posts
    2,405
    Liked
    8 times

    Bold OS 4.6.0.303 findings and fixes

    you guys know what to do!!!!

    Download here


    BlackBerry by Choice!


  2. #2
    berryuser is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    NYC
    Device
    Motorola Razr2
    Posts
    145
    Liked
    0 times
    signal fluctuates like a mofo on this build on my bold (goes to 3G, then 3g, edge) and vice versa each time I make a call or browse the internet. And whenever I talk to someone on the phone with this build their voice ends up being choppy.. like I have 1 bar when in reality I have full.

    Back to AT&T's official OS I go.

  3. #3
    arek28's Avatar
    arek28 is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Surabaya, East Java, Indonesia
    PIN
    2COOLPIN
    Device
    Q10
    OS
    Newest
    Posts
    91
    Liked
    5 times
    The 303 is also an official OS isn't it?

  4. #4
    sunkast Guest
    Yes it is.

  5. #5
    arek28's Avatar
    arek28 is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Surabaya, East Java, Indonesia
    PIN
    2COOLPIN
    Device
    Q10
    OS
    Newest
    Posts
    91
    Liked
    5 times
    I've installed this OS on my bold.. so far so good... flash memory is sitting around 35 MB despite all my 3rd party apps installed... much better than the OS 5.0.0.238 which really drained much of my flash memory...

  6. #6
    arek28's Avatar
    arek28 is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Surabaya, East Java, Indonesia
    PIN
    2COOLPIN
    Device
    Q10
    OS
    Newest
    Posts
    91
    Liked
    5 times
    I found out that a bug on the profile tones.

    When I set my BB group alert to None, it will revert to Tone mode after every reboot, somehow it wouldn't remember the previous alert setting before the reboot.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •