Page 18 of 24 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast
Results 137 to 144 of 187

  1. #137
    Join Date
    May 2009
    Location
    North Jersey
    Device
    OG Bold & 9700
    OS
    latest (shrunken)
    Posts
    144
    is anyone else experiencing a drop in memory?



  2. #138
    Join Date
    Jul 2009
    Device
    Bold.
    OS
    5.0.0.5929 (1004)
    Posts
    38
    Quote Originally Posted by jnepsa View Post
    we dont keep to many of the 5.0 builds in there.. dont like the letters from rim

    Hah. Thanks for clarifying that.

  3. #139
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Jakarta,Indonesia
    PIN
    PM
    Device
    8900/9000/9500/9700
    OS
    5.0.0.xxx
    Posts
    30
    everythings find for my 9000 just everytime i restart my device, it always have to confirm the timezone.... thanks for batman... how is gotham city now... *peace.



  4. #140
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Douglas, MA
    PIN
    ........
    Device
    ßOLD 9000
    OS
    5.0.0.XXX
    Posts
    77
    As I briefly reading through these posts, is it me or seems like there's more problems with this build than its predecessor 5.0.0.190?? I WAS excited when I saw this new build leaked out, now I'm contemplating.
    Last edited by wickedways; 10-04-2009 at 01:36 AM.

  5. #141
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Douglas, MA
    PIN
    ........
    Device
    ßOLD 9000
    OS
    5.0.0.XXX
    Posts
    77
    Wow, I installed it, and like before... the program BBSAK imo is CRAP when it comes to restoring your 3rd party. I mean, c'mon, how hard do they want to make it???!!!!

    I did check out the video they made and perhaps that MAY work if you do this at the same time you upgrading to a newer version. Otherwise, it gives you a incompatible version msg which is crap! So lets see, oh yeah you can use their wonderful "Install COD" which will take you about 4 hours minimum because of all ridiculous reboots per theme and anything else, not too mention you have start over on where the backup folder is EVERYTIME you want to load (which allows you only ONE AT A TIME!) a COD. I tried using BBDM also and no luck as usual. Great program when it comes to wiping your phone or even backing up your 3rd party stuff, but restoring it... oh no no, lets not make that easy shall we?!!!!

    Sorry, just venting. I would of brought this up on their website but guess what??? I tried registering by clicking that "register" button and keeps showing me the same page, with no info whether it registered me or anything. Also its 4am so add that to the equation!



  6. #142
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Sorry to hear you had issues with it I have used the program to wipe/re load my 3rd party apps several different times with no issue. IMO it is one of the must have BB desktop apps.

    I have reloaded my 3rd part apps separately just to test it and have no issues.

    I assume you have the following done:

    - net framework installed (2.0) higher

    - if running win 7 or vista you are running as admin

    - when trying to restore the back up you are clicking on alx file that BBSAK creates in the back up folder.

  7. #143
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Douglas, MA
    PIN
    ........
    Device
    ßOLD 9000
    OS
    5.0.0.XXX
    Posts
    77
    The alx file would be the ideal when i try to reinstall, but when choosing INSTALL COD, it only looks for .cod files. Sounds like you used a different method that allows you to use the backup.alx file, I'm interested in what you did.

    Again, I installed the 3rd party programs AFTER I installed the new OS and reinstall my backup I created via DM. I followed their video ("http://rimgeeks.com/viewtopic.php?f=62&t=18") and that doesn't work as it gives me the incompatible version msg. I am running Net framework 3.0 and WinXP.
    Last edited by wickedways; 10-04-2009 at 11:17 AM.

  8. #144
    Join Date
    Jul 2009
    PIN
    24a0a264
    Device
    Bold
    OS
    5.0.0.314
    Posts
    35
    I'm having issues with this build and the new 1.0.9 tweetgenius. In the app switcher it has to tg icons and the first ones when seleced locks up the switcher however the second seems to work fine. Kinda odd.

Page 18 of 24 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •