Bold 5.0.0.190 Findings and Fixes - Page 6
Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 101 to 112 of 112

Thread: Bold 5.0.0.190 Findings and Fixes

  1. #101
    ealvnv's Avatar
    ealvnv is offline BlackBerryOS Master Follow ealvnv On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Saturn
    PIN
    which one?
    Device
    9900/PlayBook
    OS
    good question
    Carrier
    All of them
    Posts
    2,405
    Liked
    8 times
    Wirelessly posted (9000 OS 5.0.0.191)

    Quote Originally Posted by centralsmoke
    When I was at ATT getting my first BOLD simultaneous voice and data was one of their selling points, it's not a network thing as it worked on 4.x OS
    Well since I've never used OS 4.6 on my bold I can't say that, since the first 5.0 build I've used I've never been able to do that, so if you say it was possible then I trust you.


    BlackBerry by Choice!


  2. #102
    ealvnv's Avatar
    ealvnv is offline BlackBerryOS Master Follow ealvnv On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Saturn
    PIN
    which one?
    Device
    9900/PlayBook
    OS
    good question
    Carrier
    All of them
    Posts
    2,405
    Liked
    8 times
    Wirelessly posted (9000 OS 5.0.0.191)

    Probably when they say simultaneous data they mean bbm, sms, mms, and IM or twitter which uses data, but once again I'm pretty sure browsing the internet, and just browsing the internet is not allowed, but that is just my understanding.



    On a side note: I'm on tmobile and haven't been able to use the browser on a phone call never.
    Last edited by ealvnv; 09-27-2009 at 02:20 PM.
    BlackBerry by Choice!

  3. #103
    centralsmoke is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Sep 2009
    Device
    BOLD
    OS
    5.0.0.190
    Posts
    5
    Liked
    0 times
    I think I was running 4.6 when I got the phone, and was able to pull up web pages during phone calls(like looking for a phone number on google or something). It might be a ATT thing as my friends 9630 on Verizon doesn't do it on 4.something

    Either way, not switching back. It's about time we got threaded SMS

  4. #104
    ealvnv's Avatar
    ealvnv is offline BlackBerryOS Master Follow ealvnv On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Saturn
    PIN
    which one?
    Device
    9900/PlayBook
    OS
    good question
    Carrier
    All of them
    Posts
    2,405
    Liked
    8 times
    Wirelessly posted (9000 OS 5.0.0.191)

    I've never think about using a 4.6 straight build, so I'm hard 5.0 fan will stay the same way as you are, just a final question, was that using the native browser or a third party browser?
    BlackBerry by Choice!

  5. #105
    centralsmoke is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Sep 2009
    Device
    BOLD
    OS
    5.0.0.190
    Posts
    5
    Liked
    0 times
    Using the native browser. I'm actually not sure if I ever used Bolt or Opera while on the phone.

    This no data/voice thing and having to go back to BBM4.7 are my only real problems with .190 thus far

  6. #106
    centralsmoke is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Sep 2009
    Device
    BOLD
    OS
    5.0.0.190
    Posts
    5
    Liked
    0 times
    i swapped the radio with shrink-a-os to 4.6.0.297 and now the can browse the internet on the native browser while on the phone(ATT 3G, wifi off)

  7. #107
    torreyblack's Avatar
    torreyblack is offline BlackBerryOS Enthusiast Follow torreyblack On Twitter
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Florida
    Device
    Bold 9000 (AT&T)
    OS
    4.6.0.304
    Posts
    81
    Liked
    0 times
    anybody knows why yellowpages.com and few other links show up twice after I installed this.

  8. #108
    jason-s is offline BlackBerryOS Noobie Follow jason-s On Twitter
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    uk
    PIN
    ask me
    Device
    bold
    OS
    v5.0.0.464
    Posts
    5
    Liked
    0 times
    just back from a holiday in menorca and when i got there my bold just kept rebooting when it found network! had to remove thee sim and turn off the network then insert the sim to get the phone to work but could not use the phone to make calls or texts. lucky my girlfriends curve still worked using the .100 os. any ideas on how to cure this?? all works well now back home.

  9. #109
    ap281269 is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Oct 2009
    Device
    9000
    OS
    5.0.0.100
    Posts
    1
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by jason-s View Post
    just back from a holiday in menorca and when i got there my bold just kept rebooting when it found network! had to remove thee sim and turn off the network then insert the sim to get the phone to work but could not use the phone to make calls or texts. lucky my girlfriends curve still worked using the .100 os. any ideas on how to cure this?? all works well now back home.

    I had this exact same problem. Soon as the phone started roaming it would then reboot itself. On O2 UK and travel constantly, so this was a major issue for me. Had to roll back to .100, shame because I liked the new features and where the OS is going. Look forward to an updated beta....

  10. #110
    arek28's Avatar
    arek28 is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Surabaya, East Java, Indonesia
    PIN
    2COOLPIN
    Device
    Q10
    OS
    Newest
    Posts
    91
    Liked
    5 times
    Anybody know whether this build has CJK (Chinese Japanese Korean)?

  11. #111
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by arek28 View Post
    Anybody know whether this build has CJK (Chinese Japanese Korean)?
    We have already answered your question here: http://www.blackberryos.com/forums/9...tml#post138184

  12. #112
    ChaosMinionX's Avatar
    ChaosMinionX is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    New York
    PIN
    Ask Me!
    Device
    Bold 9700 / AT&T
    OS
    .442/451 Hybrid
    Posts
    21
    Liked
    0 times
    I have just installed 5.0.0.190 as a clean install, wiped the phone with BBSAK and all that jazz... Now what my problem is the browser will not load pages correctly, it goes to the address and loads a completely white page.

    I have also done the browser fix, and its showing that I have Internet Browser as an option, but now it just doesnt display anything on webpages.

    Does anyone know what this could be? Im gonna try a battery pull and see if that resolves it.

    EDIT: Nothing has worked, I tried going to 5.0.0.238 and the same behavior is exhibited. Does anyone have a clue what could be going on?
    Last edited by ChaosMinionX; 10-09-2009 at 02:25 PM.

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •