Page 3 of 14 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 17 to 24 of 112

  1. #17
    Morganizer's Avatar
    Morganizer is offline Blackberry Whore
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Bowling Green, KY
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.XXX
    Posts
    756
    Quote Originally Posted by aceroller View Post
    Is the BB browser active with this version for AT&T customers. On the prior builds you only had Media Net & Hotspot browsers with no real permanent fix.
    You still have to do the fix from .100 but the media fix is no longer needed

    Quick review:

    1. remove browser daemon module via crackutil
    2. install AT&T service books via .ipd file
    3. reinstall browser daemon module via crackutil
    4. battery pull
    5. resend service books via bis or email setup app

    If you need .ipd file or anything post up and I have all the tools available. I've done this browser fix so many times I have it down to about 10 minutes. The good news with this build is once you fix it you're done. Only has to be done once and does not mess up media.



  2. #18
    aceroller is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Aug 2009
    Device
    BOLD 9000
    OS
    .266
    Posts
    15
    Does it have vvm?

  3. #19
    Morganizer's Avatar
    Morganizer is offline Blackberry Whore
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Bowling Green, KY
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.XXX
    Posts
    756
    Quote Originally Posted by aceroller View Post
    Does it have vvm?
    Yes it's working for me on AT&T



  4. #20
    nubiescript is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    16
    Wirelessly posted

    Bad news for me, googlemail apps is not working on .190 bold, anybody can fix this?
    Error message "net.rim.device.api.system.ControlledAccessExcepti on"

  5. #21
    olta777 is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Quote Originally Posted by nubiescript View Post
    Wirelessly posted

    Bad news for me, googlemail apps is not working on .190 bold, anybody can fix this?
    Error message "net.rim.device.api.system.ControlledAccessExcepti on"
    I would suggest checking application permissions...If those are all set to allow and it's still not working, may be try uninstalling and reinstalling the app and or OS. If issue persists, the app may be incompatible with the OS. Sorry to hear this....It can be frustrating.



  6. #22
    gyggy is offline BlackBerryOS Noobie Follow gyggy On Twitter
    Join Date
    Aug 2009
    Device
    Bold
    OS
    5.0.0.190
    Posts
    2
    I don't understand how to do this browser workaround and where do I find the AT&T service books?

  7. #23
    olta777 is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Quote Originally Posted by gyggy View Post
    I don't understand how to do this browser workaround and where do I find the AT&T service books?
    I would like to know this too...as I know people had issues on Telus as well.

  8. #24
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by gyggy View Post
    I don't understand how to do this browser workaround and where do I find the AT&T service books?
    Quote Originally Posted by olta777 View Post
    I would like to know this too...as I know people had issues on Telus as well.
    It's somewhat of an involved process. But there is a guide with instructions on how to do this.

    http://www.blackberryos.com/forums/b...crackutil.html

Page 3 of 14 FirstFirst 1234513 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •