Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast
Results 89 to 96 of 112

  1. #89
    Join Date
    Jun 2009
    PIN
    21113DE6
    Device
    Blackberry Bold 9000, Storm 9500
    OS
    5.0.0.509, 5.0.0.425
    Posts
    70
    Quote Originally Posted by Tommygunz View Post
    190 keeps turning on and off every 5 seconds

    This is too weird, no idea why? Has anyone has this issue before?
    I had this problem when my phone roamed.



  2. #90
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by juliank View Post
    I had this problem when my phone roamed.
    that's weird man... btw do you have the blackberry mac desktop manager or not?

  3. #91
    Join Date
    Jun 2009
    PIN
    21113DE6
    Device
    Blackberry Bold 9000, Storm 9500
    OS
    5.0.0.509, 5.0.0.425
    Posts
    70
    It is wierd. I really liked .190 even though most 3rd party apps didn't work. I even tried changing the radio file to .297 without success. So it's .297 Xonz hybrid which has been the best 4.6 OS I've found.



  4. #92
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    3
    Im ganna follow these instructions: https://hookedontronyx.com/Blackberr...structions.txt

    ***This next step is if you are installing an OS version of 4.6.0.234 or higher at the moment***

    Browse to

    C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\Shared\Loader Files\9000-v4.6.0.234_P4.0.0.196\Java
    and delete all of the files that have this prefix "net_rim_bb_vvm".

  5. #93
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    North Carolina
    PIN
    the tail on the iPhone
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    152
    I have not had any problems with VVM. Why would you want to delete this capability?



  6. #94
    Join Date
    Sep 2009
    Device
    Bold 9000
    OS
    5.0.0.190
    Posts
    2
    i'm quite happy with v5.0.0.190
    although i've just noticed that the Media Player only has Videos, Pictures, Ringtones and Voice Notes..
    no Music!
    also noticed that my ringtone (which is a midi file) doesn't play anymore.
    i can set any of the default bb tones, and they work just fine

    any suggestions?

  7. #95
    Join Date
    Sep 2009
    Device
    Bold 9000
    OS
    5.0.0.190
    Posts
    2
    i solved part of the problem.
    found out the "Music" icon was hidden Outside the Media folder!
    actually i never thought Media was a folder.. but i enabled "Show all", located the Music icon and moved it into the media folder.. all good

    still wondering what's up with midi playback :\

  8. #96
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Paris
    Device
    9800
    Posts
    31
    Quote Originally Posted by Tommygunz View Post
    Im ganna follow these instructions: https://hookedontronyx.com/Blackberr...structions.txt
    for what purpose we have to delete the "net_rim_bb_vvm". ? tks

Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •