Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 41 to 48 of 90

  1. #41
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    NYC
    Device
    Torch
    OS
    6.0.0.337
    Posts
    201

    Hi

    Quote Originally Posted by mindy View Post
    Hi, i had odd experience yesterday. I upgraded to .464 and my browser stopped working. It is showing att mobile web browser instead of media net. also had a unknown email id when i was trying to set profiles. I checked my email settings and sent servicebooks it disappeared. but it was there. I am curious. will keep on posting result of my struggle here as it all started with .464. hope its ok else you can move the thread. thanks for the help.:aargh4::aargh4just kidding)
    Hi everybody. I wiped and wiped and wiped the phone and did a factory reset. Then downloaded .464 from megaupload mirror. I think eithr file may have some bug or my phone had a some bug but now it seems to have settle down. Now browser is working good and fast. Keeping my fingers crossed. Thanks everybody for the help and suggestions. It happens only at :hail::hail:

    Its 4 hours and OS holds good on my phone. No problems what so ever.
    Last edited by mindy; 01-30-2010 at 06:55 PM. Reason: Update



  2. #42
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    uk
    PIN
    ask me
    Device
    bold
    OS
    v5.0.0.464
    Posts
    5
    installed smoothly and runs perfect. no keypad lock as in other os's but the standby button at top of phone does the same thing. browser seems faster and images load quicker in media. dont have any apps installed apart from telmap5 beta, google maps and opera mini, all of wich run perfectly. no random reboots as yet. in all looking like a great leak.

    update: if you put a password in to lock your phone, it will enable the lock button and show the icon again. you will need to put the password in to unlock tho!
    Last edited by jason-s; 01-30-2010 at 03:42 PM. Reason: update

  3. #43
    Join Date
    Jul 2009
    Device
    Bold 9000
    OS
    4.6.0.282
    Posts
    6
    Bold 9000:

    - browser ok with no fix needed
    - was able to get 'K' to lock screen via shortcurme but only if password set
    - having problems with WiFi not connecting right now and it won't auto connect only manual.
    - camera screen buttons ok

    EDIT: WiFi now working ok - deleted WLAN profiles via DM and did 'few' battery pull's and all seems ok now...
    Last edited by jackd; 01-30-2010 at 06:51 PM.



  4. #44
    Join Date
    Jan 2010
    PIN
    ask me!!!
    Device
    BOLD (9000)
    OS
    5.0.0.464
    Posts
    2
    Review
    Last edited by dEcide; 01-30-2010 at 10:46 PM.

  5. #45
    Join Date
    Jan 2010
    PIN
    ask me!!!
    Device
    BOLD (9000)
    OS
    5.0.0.464
    Posts
    2
    I'm just installed 464 with full wipe using JL_Cmdr, all work with no problem. Battery, radio, instant messenger stable, browsing fast, no keyboard lock but I'm using AutoStandby for lock the keyboard.



  6. #46
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Dubai
    PIN
    PM me
    Device
    Bold
    OS
    5.0.0.464
    Posts
    92
    i love this leak.. i cant seem to be facing any problem except for the keypad lock which i solved with a password.. other than that, memory, 3rd party application, battery life, is all great.. no random reboots.. and its fast..

  7. #47
    Join Date
    Feb 2010
    PIN
    215CD5C5
    Device
    bold 9000
    OS
    4.6
    Posts
    1

    att

    have anyone try this uppgrade in an att bold

  8. #48
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Dayton, OH
    PIN
    20FFB09C
    Device
    Bold 9000
    OS
    5.0
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by jackd View Post
    Bold 9000:

    - browser ok with no fix needed
    - was able to get 'K' to lock screen via shortcurme but only if password set
    - having problems with WiFi not connecting right now and it won't auto connect only manual.
    - camera screen buttons ok

    EDIT: WiFi now working ok - deleted WLAN profiles via DM and did 'few' battery pull's and all seems ok now...
    Some other folks reported problems with WiFi not automatically reconnecting in a thread I read at BlackBerry Bold 9000 OS 5.0.0.464 Leaked - Page 2 - BlackBerryForums.com : Your Number One BlackBerry Community. If you enable "single profile scanning" in WiFi options, this seems to correct the problem in 5.0.0.464.

Page 6 of 12 FirstFirst ... 45678 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •