Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 9 to 12 of 12

  1. #9
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    San Antonio, TX
    PIN
    210E9FE8
    Device
    9000-Bold
    OS
    4.6.0.297
    Posts
    20
    Now I'm really confused. I'm using the app loader wizard in the new OS file to try to dl to my phone, not DM. I checked and have the current DM also-5.0.1



  2. #10
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Germany
    PIN
    please ask
    Device
    9500
    OS
    always the latest
    Posts
    782
    and the PC is not recognizing the phone/pin?

  3. #11
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    San Antonio, TX
    PIN
    210E9FE8
    Device
    9000-Bold
    OS
    4.6.0.297
    Posts
    20
    I went back and checked my applications on my computer and didn't see the 5.0 update there, so I went to my download file, clicked on the update, ran it, and then rechecked application. It was there so I went into the file, deleted the vender file, and used the app loader to attempt the loading again.

    It recognized my phone and I just finished downloading and completing the set up wizard on the phone. All I have left to do is resend my service books and then reload my 3rd party apps.

    Thanks for all your help.

    I'm not quite finished, so I may have other problems. Hope not. Will let you know.



  4. #12
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    San Antonio, TX
    PIN
    210E9FE8
    Device
    9000-Bold
    OS
    4.6.0.297
    Posts
    20
    Registared Service Books and loaded 3rd party apps. Everything seems to be working fine now.

    Now my next major problem is finding a couple great themes for 5.0

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •