Page 16 of 20 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 121 to 128 of 159

  1. #121
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    10
    downloaded...trying
    Last edited by ronnyromero; 01-06-2010 at 02:38 PM.



  2. #122
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Germany
    PIN
    please ask
    Device
    9500
    OS
    always the latest
    Posts
    782
    Quote Originally Posted by ronnyromero View Post
    mayb i am missing something...
    bold 9000, movistar panama, no BIS only prepaid calling and wifi is not working in full (no full service books and no HRT)
    i erased vendor.xml and installed from the loader.exe and it bricks when it is rebooting with the new progressbar. Error says "reload software: 507"
    same thing happened when i tried the leaked 5.0.411
    to fix i have to install 4.6 from desktop manager

    trying from desktop manager now...otherwise ill have to reload 4.6.266
    have you done a full wipe prior to the update?

  3. #123
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    10
    bold 9000 from movistar panama, firmware 4.6.266 no BIS, wifi not working since i have prepaid plan now...so limited to browser on wifi, service books and HRT are not complete for the rest

    erased vendor.xml and trid from loader.erxe and it did not work...error when booting the new progressbar in the middle of install, error "reload software:507"
    samething happened when i tried the leaked 5.0.411


    desktop manager does not recognize the phone...only loader.exe

    trying minimal applications install now...if nothing works, i'll hav to erase 5.0 and try again with loader.exe to get 4.6.266 again...

    am i missing something? should i erase desktop managr when trying? or should i try with desktop manager from the beginning?
    Last edited by ronnyromero; 01-06-2010 at 02:43 PM.



  4. #124
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    10
    something went wrong again...could it be my phone?
    but 4.6.266 works perfectly, and i have updated it like 3 times...(i came with older 4.6 and i updated when new releases came out)
    Last edited by ronnyromero; 01-07-2010 at 07:44 AM.

  5. #125
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    10
    erased 5.0...desktop manager says unable to download software,,,loader.exe wont do it either....


    downloading 4.6 manually

    i will try erasing evreything with BBSAK and then try again 5.0 from loader.exe...while i wait for 4.6 to download



  6. #126
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Udine - Italy
    PIN
    20d46f51
    Device
    Storm 9500 & Bold 90
    OS
    4.7.0.141 - 4.6.0.26
    Posts
    24

    Question

    2 or 3 weeks ago I installed the leaked version of 5.0.0.411. The only problem I encountered is the frequent loss of BIS connection. After using some application (for example BBtran or Facebook) the signal in homescreen goes from "3G BIS" to "3G". The only solution is to pull the battery. This problem is serious because without BIS I can not for example send or receive emails. Now that I've downloaded the official version of the OS 5.0.0.411 from Bell Mobility, I noticed that the release number is the same as the version leaked (661). This leaves me to assume that the problem is not resolved. I add that a conflict between applications is impossible because them run perfectly in the previous OS.
    What do you think? someone else had the same problem?
    Excuse me guys for my english....i'm italian

  7. #127
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    10
    i erased all the applications and data before trying and nothing....same problem, OS installs but gives error 507 at the very first boot, right before checking and finishing the os load

  8. #128
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by ronnyromero View Post
    i erased all the applications and data before trying and nothing....same problem, OS installs but gives error 507 at the very first boot, right before checking and finishing the os load
    Do you have the battery in your phone? That's the only reason I can think of that would cause a problem like yours. When the device reboots to initialize, because it doesn't have a battery for power, everything gets lost.

Page 16 of 20 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •