Page 13 of 20 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 97 to 104 of 159

  1. #97
    MePascal's Avatar
    MePascal is offline BlackBerryOS Champion Follow MePascal On Twitter
    Join Date
    May 2009
    Location
    Volunteer State
    Device
    None
    OS
    Virtuous 3.26.605.1*
    Posts
    1,977
    Threads Merged...



  2. #98
    Ahmedtiko's Avatar
    Ahmedtiko is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Dubai
    PIN
    PM me
    Device
    Bold
    OS
    5.0.0.464
    Posts
    92
    thanks bro.

    but this is the first official OS that i can't find arabic in. whats the deal? :s

  3. #99
    Ahmedtiko's Avatar
    Ahmedtiko is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Dubai
    PIN
    PM me
    Device
    Bold
    OS
    5.0.0.464
    Posts
    92
    ok
    tiny problem..
    THE OS IS NOT LOADINg.. lol
    after installing, it gives me the loading bar, and it gets stuck.. i tried battery pulls.. and i also wiped it again and installed it again.. but still :s



  4. #100
    Ahmedtiko's Avatar
    Ahmedtiko is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Dubai
    PIN
    PM me
    Device
    Bold
    OS
    5.0.0.464
    Posts
    92
    my bad.. its working.. let's stick to the "arabic language" problem

  5. #101
    breiti is offline BlackBerryOS Addict Follow breiti On Twitter
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Germany
    PIN
    please ask
    Device
    9500
    OS
    always the latest
    Posts
    782
    Quote Originally Posted by Ahmedtiko View Post
    my bad.. its working.. let's stick to the "arabic language" problem
    good to hear, that the OS is working - did you have that language in your old OS? If so, you could try to copy it to the Berry "manually" - or you have to sit and wait until more carriers support this OS officially, sorry for that

    I've tried it once with missing language files...used those of a former OS version and it worked out...



  6. #102
    Ahmedtiko's Avatar
    Ahmedtiko is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Dubai
    PIN
    PM me
    Device
    Bold
    OS
    5.0.0.464
    Posts
    92
    I dont like this OS.. its slow.. if the lights of my device are off and i click something to open the menu or something, it takes sometime to light up..
    3g is having a problem to start..
    and the browser with edge is taking ages :s

  7. #103
    disturkis4u is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    bold
    OS
    5.0
    Posts
    20
    the "official" is not working for me with AT&T; didn't even get a chance to do the browser fix for it.. it just reboots over and over...

  8. #104
    breiti is offline BlackBerryOS Addict Follow breiti On Twitter
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Germany
    PIN
    please ask
    Device
    9500
    OS
    always the latest
    Posts
    782
    Quote Originally Posted by disturkis4u View Post
    the "official" is not working for me with AT&T; didn't even get a chance to do the browser fix for it.. it just reboots over and over...
    Have you deleted the vendor.xml and done a clean install (full wipe of device)?

Page 13 of 20 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •