Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 57 to 64 of 114

  1. #57
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Philly
    Device
    Storm 2 + 9630
    Posts
    63
    Yup, I'm bricked here....can't even find my way back to the 507 error...

    SHIT!



  2. #58
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    NYC
    Device
    Torch
    OS
    6.0.0.337
    Posts
    201

    Hey

    Quote Originally Posted by jungleland26 View Post
    Yup, I'm bricked here....can't even find my way back to the 507 error...

    SHIT!
    Make it double .... i am bricked tooo:lmao::lmao:

  3. #59
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Philly
    Device
    Storm 2 + 9630
    Posts
    63
    Ok, successfully wiped and back to the 507 screen using the old school javaloader WIPE...

    Now downloading to 4.6.0.304 using DM.....

    Then will try just upgrading without wiping ...


    I have attached the javaloader wipe program....

    Just download
    unzip
    close DM, make sure handheld manager is not running, check task manager, close all RIM programs.
    wait until you see the blackberry screen showing the it's booting up
    double click WIPE.BAT....do not run as administrator...

    it will say connecting for about 30 seconds and then when you see "disconnected"...you're good to go..should see the 507 screen shortly...

    that should get anyone having trouble back to the 507 screen and then you can go from there..
    Last edited by jungleland26; 11-11-2009 at 09:45 PM.



  4. #60
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Philly
    Device
    Storm 2 + 9630
    Posts
    63
    Ok, DM would not let me load 5.x.x.348, even though it showed it with the new ATT version, .297 and the original.....

    So, now using BBSAK to load 5.x.x.348 via the app loader...


    Fingers crossed...

  5. #61
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Saturn
    PIN
    which one?
    Device
    9900/PlayBook
    OS
    good question
    Carrier
    All of them
    Posts
    2,405
    let us know how it goes



  6. #62
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Philly
    Device
    Storm 2 + 9630
    Posts
    63
    Installed successfully...



    Booted up several times with no problem...However, once I reinstalled the sim card (which was removed PRIOR to the wipe) the cycle of reboots started again...

    This is really weird...ATT related??

    HMMMM trying to get people to go for the 9700 rather than upgrade their bold?

  7. #63
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Philly
    Device
    Storm 2 + 9630
    Posts
    63
    yup...No go for me ...many attemtps, using many different methods...

    I have never once had a problem like this loading an OS...been doing this for damn near 10 years with BB's (many different ways of course)...


    I think I can say with confidence that if you're on ATT, STAY AWAY FROM THIS OS!

  8. #64
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Oranjestad, Aruba
    PIN
    Just Ask
    Device
    Torch 9800
    OS
    6.0.0.570
    Posts
    87
    So far the only Apps that don't work for me is Quickpull 3.5.4, I tried to load Documents to go 2.0 and I got a strange icon on my screen.

Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •