Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast
Results 105 to 112 of 114

  1. #105
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Malaysia
    PIN
    2103AAE1
    Device
    BOLD
    OS
    5.0.0.348
    Posts
    6
    so far vodafone update and berryweather make my bold restart...



  2. #106
    Join Date
    May 2009
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by jungleland26 View Post
    why??....5.x.x.314 has been great for my bold...
    I was just about to suggest this.

    I'm also running .314 and it has been nothing but great.

  3. #107
    Join Date
    Jul 2009
    PIN
    GED your IP ;)
    Device
    9700/9000
    OS
    >>.421/.411
    Posts
    205
    .314 has had extremely mixed reviews.....I personally have had a horrible time with it.... It constantly corrupted my onboard memory file structure to where I always had to repair it....I believe this was the cause for the multiple random reboots I also experienced with .314....I attempted to fix this to no avail....slow formatting the onboard memory with windows didn't work...also had issues with the OS accessing files on the onboard memory even when the file system appeared to be operating normally....I go back to .238 and have no issues at all....and we all know how AT&T reacts to .348 ......... I've heard that swapping the radio file for .348 fixes the issue but who knows .... I know at some build RIM rewrote the entire radio stack for 5.0 to make battery life much more efficient so possibly they did this in .348 and AT&T isn't ready to handle it yet....others have said it's the fact that AT&T doesn't have 5.0 service books totally ready yet but I'm not so sure about that being that they are launching the 9700 as we speak basically....



  4. #108
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Toronto/Miami
    Device
    9000
    OS
    5.0.0.592
    Posts
    10
    Quote Originally Posted by BBphreak View Post
    .314 has had extremely mixed reviews.....I personally have had a horrible time with it.... It constantly corrupted my onboard memory file structure to where I always had to repair it....I believe this was the cause for the multiple random reboots I also experienced with .314....I attempted to fix this to no avail....slow formatting the onboard memory with windows didn't work...also had issues with the OS accessing files on the onboard memory even when the file system appeared to be operating normally....I go back to .238 and have no issues at all....and we all know how AT&T reacts to .348 ......... I've heard that swapping the radio file for .348 fixes the issue but who knows .... I know at some build RIM rewrote the entire radio stack for 5.0 to make battery life much more efficient so possibly they did this in .348 and AT&T isn't ready to handle it yet....others have said it's the fact that AT&T doesn't have 5.0 service books totally ready yet but I'm not so sure about that being that they are launching the 9700 as we speak basically....
    naw... i tried using the .314 radio file in .348 and vice versa and got the reset issue both ways on AT&T. Hopefully the official launch of 5.0 for the 9000 is around the corner.

  5. #109
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    6
    I believe I totally bricked my phone installing this.

    I'm with Celcom Malaysia.

    At first everything went fine, it rebooted OS5.0 came up and everything seemed fine and dandy. I installed my apps and all was still good.

    I updated Blackberry Messenger (and it rebooted once fine), facebook, Googletalk and MSN Messenger. All proceeded smoothly.

    Then I tried a battery pull...

    And now all of a sudden...it's stuck in an endless reboot cycle. Red light steady, then it goes off and then tries it again. nothing on screen, just black. Even when plugged into the USB port (when I was trying to wipe it again), the computer won't detect it.

    I'm pretty upset that I lost this phone and have no idea on how to restore it.

    Any ideas?

    Big BEWARE on this OS build...



  6. #110
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by Reuben View Post
    I believe I totally bricked my phone installing this.

    I'm with Celcom Malaysia.

    At first everything went fine, it rebooted OS5.0 came up and everything seemed fine and dandy. I installed my apps and all was still good.

    I updated Blackberry Messenger (and it rebooted once fine), facebook, Googletalk and MSN Messenger. All proceeded smoothly.

    Then I tried a battery pull...

    And now all of a sudden...it's stuck in an endless reboot cycle. Red light steady, then it goes off and then tries it again. nothing on screen, just black. Even when plugged into the USB port (when I was trying to wipe it again), the computer won't detect it.

    I'm pretty upset that I lost this phone and have no idea on how to restore it.

    Any ideas?

    Big BEWARE on this OS build...
    Try this guide: http://www.blackberryos.com/forums/b...tml#post108532

  7. #111
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Wales...
    PIN
    PM Me and you shall Have....
    Device
    Bold 9700
    OS
    5.0.0.442
    Posts
    54
    Works well... one bug.. on the profiles if you set you custom ringtone and reboot the device reverts to defaults.

  8. #112
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Wales UK
    Device
    9000 / 9700
    OS
    5.0.0.411 / 5.0.0.421
    Posts
    58
    Quote Originally Posted by Reuben View Post
    I believe I totally bricked my phone installing this.

    I'm with Celcom Malaysia.

    At first everything went fine, it rebooted OS5.0 came up and everything seemed fine and dandy. I installed my apps and all was still good.

    I updated Blackberry Messenger (and it rebooted once fine), facebook, Googletalk and MSN Messenger. All proceeded smoothly.

    Then I tried a battery pull...

    And now all of a sudden...it's stuck in an endless reboot cycle. Red light steady, then it goes off and then tries it again. nothing on screen, just black. Even when plugged into the USB port (when I was trying to wipe it again), the computer won't detect it.

    I'm pretty upset that I lost this phone and have no idea on how to restore it.

    Any ideas?

    Big BEWARE on this OS build...
    Be nice to know if you ever followed the guide provided and got your BlackBerry back up and running.

    Let us all know!

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •