Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 8 of 17

  1. #1
    batamhog's Avatar
    batamhog is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Batam, Indonesia
    PIN
    255a53c6
    Device
    Bold
    OS
    4.6.0.282
    Posts
    26

    5.0 Beta Removed

    Running 5.0 with the first beta version was a total disaster for me and I have removed it and gone back to 4.6.

    Images attached but you can go to:

    http://bbmail.mobi/bbos/5.0-1.jpg

    The first image shows that I am running low on memory and when I checked the actual memory, I saw that I was at ZERO.
    http://bbmail.mobi/bbos/5.0-2.jpg

    This has never happened to me before.

    I have removed 5.0 and before anyone installs this new version, be aware that none of your IM programs will work as many other programs.

    I have had the phone hang several times and once it re-booted for no reason.

    To remove 5.0 is in no way an easy task.

    You first need to uninstall the 5.0 from your computer. Then you will need to wipe your phone. If that does not work as it did not for me the first time, I then used JL commander to reset to factory default, remove the battery and then it wipes the phone again.

    However, the New Blackberry loading bar still stayed and my installing of 4.6 still did not work.

    A third wipe was needed and I am now back with 4.6.

    I will wait till there is a 5.0 version that will allow all programs to work before trying this again.

    Regards and good luck.



  2. #2
    Neolantis's Avatar
    Neolantis is offline BlackBerryOS Grand Master Follow Neolantis On Twitter
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Massachusetts
    Posts
    2,578
    That is too bad to hear...but I guess like any beta this is always a possibility.

    Thanks for the thorough findings...I hope that others will report theirs.

  3. #3
    donwal's Avatar
    donwal is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Chile
    PIN
    207C58F8
    Device
    Bold
    OS
    4.6.0.247
    Posts
    1
    I had the same problem and solved it as follows:
    Uninstall the 5.0 from my PC and reinstall 4.6.0.247, then the Desktop Manager and conect the phone to the PC.
    Then select the application loader and then the updater application.
    Verified that the system had been installed and suggested degraded to 4.6 ... that was loaded.
    Finally everything became as it was before.
    I had a similar probrema prior to 4.6.0.245 and I proceeded in the same way with the same good result.
    Try!!



  4. #4
    batamhog's Avatar
    batamhog is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Batam, Indonesia
    PIN
    255a53c6
    Device
    Bold
    OS
    4.6.0.282
    Posts
    26
    I think that there will be many people going back to 4.6

    It is really too bad as 5.0 did have a lot of new sutff in it.

    Guess we will have to wait for the next release but would be nice to have someone (Not me) try it and post their findings on how the next release works.

  5. #5
    ealvnv's Avatar
    ealvnv is offline BlackBerryOS Master Follow ealvnv On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Saturn
    PIN
    which one?
    Device
    9900/PlayBook
    OS
    good question
    Carrier
    All of them
    Posts
    2,405
    from my experience, you gonna get the best of 5.0 installing it using DM 5.0.
    a lot of ppl reported issues with the browser, happy to say is not my case, had my browser working just after re sending my service books, just need to be aware of the browser cache, the more content stored the slower the browser runs, i've noticed that is not more tzones icon too, wich i love, anyway i never use it, no mem leak, descent battery life, very estable radio, some bugs here and there, but to be a first leak, for ME and just for ME, is overfilling my spectations.



  6. #6
    LondoJowo's Avatar
    LondoJowo is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Richmond, TX
    Device
    Bold (9000)
    OS
    4.6.0.247
    Posts
    19
    Quote Originally Posted by ealvnv View Post
    from my experience, you gonna get the best of 5.0 installing it using DM 5.0.
    I agree, it worked much better the second time around using DM 5.0. The browser fix takes less than 5 minutes to perform.

  7. #7
    batamhog's Avatar
    batamhog is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Batam, Indonesia
    PIN
    255a53c6
    Device
    Bold
    OS
    4.6.0.282
    Posts
    26
    Still, I am going to wait till RIM has a fix so that you can install Yahoo, etc....

    I expect that there will be an other version in the next few days or so.

    Till then....

  8. #8
    mindy is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    NYC
    Device
    Torch
    OS
    6.0.0.337
    Posts
    201

    too bad

    Quote Originally Posted by Neolantis View Post
    That is too bad to hear...but I guess like any beta this is always a possibility.

    Thanks for the thorough findings...I hope that others will report theirs.
    I am using 5.0.0.100 and is working very fine
    except Facebook. that is not a big loss
    if anyone can guide me to 5.0.0.120?i will be grateful.

Page 1 of 3 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •