Problems with installing OS 5.0.0.681 on Curve 8900
Results 1 to 4 of 4

Thread: Problems with installing OS 5.0.0.681 on Curve 8900

  1. #1
    enviedk is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Jun 2010
    Device
    8900 Curve
    Posts
    2
    Liked
    0 times

    Problems with installing OS 5.0.0.681 on Curve 8900

    Hello,

    I've just bought my new BlackBerry 8900 Curve, and after reading some more about it, I found out it wasn't running with the newest OS (at the moment it's running: v.4.6.1.199 - i think...).

    Therefore I downloaded the 5.0.0.681 Hutchison version and installed it as the guide told me to (install, delete "both" vondor.xlm files, connect BB, run the AppLoader). When I run the AppLoader it connects to my BB and when it shows the updates that are supposed to be installed, I only see the BlackBerry Messenger. I tried using the Desktop Manager instead, but with no luck either. Thats why I though that I could manually add the files, but then it said "This application is not compatible with your device and cannot be loaded" (on the AppLoader. On DM it said something similiar, just longer).


    Can someone please help me with this - IMO - mystery?




  2. #2
    MePascal's Avatar
    MePascal is offline BlackBerryOS Champion Follow MePascal On Twitter
    Join Date
    May 2009
    Location
    Volunteer State
    Device
    None
    OS
    Virtuous 3.26.605.1*
    Posts
    1,977
    Liked
    1 times
    Hello

    My first question would be is did you disconnect your PC from the internet while trying to upgrade your device?
    Posted via mobile device

  3. #3
    dbone15's Avatar
    dbone15 is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    NYC
    PIN
    Bwahahaha!
    Device
    Tour 9630 & Sto
    OS
    Always Changing
    Posts
    161
    Liked
    1 times
    In addition to delteing the vendor.xml file, is this the only operating system currently installed on your computer?

  4. #4
    enviedk is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Jun 2010
    Device
    8900 Curve
    Posts
    2
    Liked
    0 times

    problem solved...

    Thanks both for your answers. I solved the problem going through a guide using a program called BBSAK. But as response to MePascal, no I didnt do that the first couple of times, but after doing it with the new guide, I tried turning of the internet. Dont know if it was that, which was the problem.
    But it works fine now. Both of you, thanks for the reply.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •