Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 17 to 21 of 21

  1. #17
    sunkast Guest
    You followed the instructions from the guide I gave you taking the battery out, then putting it back later at the correct time?



  2. #18
    fastcivic416 is offline BlackBerryOS Friend Follow fastcivic416 On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    four one six
    Device
    Z10
    OS
    10.1.0.2342
    Posts
    49
    when do u put the battery back in? there is no mention in that link u sent me. i'm assuming its just before the apploader gives up on trying to reconnect to it?
    Last edited by fastcivic416; 09-25-2009 at 02:52 AM.

  3. #19
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by fastcivic416 View Post
    when do u put the battery back in? there is no mention in that link u sent me. i'm assuming its just before the apploader gives up on trying to reconnect to it?
    When it starts loading the OS. If you don't put it in before it reboots it won't work.



  4. #20
    fastcivic416 is offline BlackBerryOS Friend Follow fastcivic416 On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    four one six
    Device
    Z10
    OS
    10.1.0.2342
    Posts
    49
    Quote Originally Posted by sunkast View Post
    When it starts loading the OS. If you don't put it in before it reboots it won't work.
    i tried putting in the battery as soon as it said "loading system software"

    i wait for the device initialization and that completes

    then, i wait for it to reconnect to jvm but the phone keeps going back into that reboot cycle.

    once the status bar fills up, i get the same "Unable to reconnect to the device during a multi-stage load operation." error


    any other suggestions?

  5. #21
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by fastcivic416 View Post
    i tried putting in the battery as soon as it said "loading system software"

    i wait for the device initialization and that completes

    then, i wait for it to reconnect to jvm but the phone keeps going back into that reboot cycle.

    once the status bar fills up, i get the same "Unable to reconnect to the device during a multi-stage load operation." error


    any other suggestions?
    This method should work... I've used it myself.

    Does your friend have insurance on the device? That'd be the easiest solution at this point.

    Try this:
    http://www.blackberryos.com/forums/b...tml#post127465



Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •